Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Να βρει τον καλό τους εαυτό!



Να βρει και μάλιστα πολύ γρήγορα τι φταίει και τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα του, πρέπει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης.


Η ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, δεν μπορεί να ξεπεραστεί με… ομιλίες και πρέπει όλοι και όλες να καταλάβουν που βρίσκονται και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, όχι μόνο στα λόγια, αλλά με πράξεις. Με παρόμοια εμφάνιση με αυτή της Καθαράς Δευτέρας, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί ούτε δεύτερος στο Πρωτάθλημα να βγει, πόσο μάλλον να κερδίσει το Ανατόλια στον ημιτελικό του Κυπέλλου, τον μοναδικό στόχο που έχει απομένει για τις «πράσινες».
Η αξία των κοριτσιών δεν αμφισβητείται, όμως πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία αν θέλουν να… σώσουν την χρονιά, με την παρουσία τους –τουλάχιστον- στον τελικό του Κυπέλλου.
Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα για το «τριφύλλι» είναι απαιτητικό αφού το προσεχές Σάββατο 3 Μαρτίου στις 5μ.μ. υποδέχονται στο Μετς τα Βριλήσσια για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 Γυναικών. Ενώ την Πέμπτη στις 8 Μαρτίου στις 6μ.μ. (ΟΤΕSport) αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στην 6η αγωνιστική, με την παρουσία του κόσμου να είναι απαραίτητη.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της Α1 Γυναικών.

5η αγωνιστική
Για θέσεις 1-6 το Σάββατο 3/3 στις 5μ.μ.: Παναθηναϊκός - Βριλήσσια (Καπάνταης – Μαρκάτης), στις 7μ.μ. Μαρκόπουλο - Ηρακλής Κηφισιάς (Μουλά Ε. – Μενεσλής). Την Δευτέρα 5/3 στις 5μ.μ. (OTE Sport): ΑΕΚ - Ολυμπιακός (Οικονόμου Β. – Μιχαήλογλου).
Για θέσεις 7-12 το Σάββατο 3/3 στις 7μ.μ. Άρτεμις - Πανελλήνιος (Μηλιώρης – Κατσούλης)στις 7:30μ.μ.: Ηρακλής - Μακεδόνες (Δανιηλίδου – Δελή), στις 7μ.μ.:  Πανιώνιος - Ανατόλια (Τσίτσικας – Παπαστάμος)
6η αγωνιστική
Για Θέσεις 1-6 την Τετάρτη 7/3 στις 6μ.μ.: Ηρακλής Κηφισιάς- Βριλήσσια (Προκοπίου – Μιχαήλογλου) και Πέμπτη 8/3 στις 6μ.μ. (OTE Sport): Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Τσίτσικας – Τσιμπινός) και στις 9:30μ.μ. ΑΕΚ - Μαρκόπουλο (Νικολόπουλος – Καπάνταης).
Για θέσεις 7-12 Τετάρτη 7/3 στις 7μ.μ.: Άρτεμις - Μακεδόνες Αξιού (Μαρκάτσας – Μουλά Ε.), στις 5μ.μ.:  Ηρακλής - Πανιώνιος (Κωνσταντινίδης – Κυριακόπουλος) και Πέμπτη στις 7μ.μ.: Ανατόλια - Πανελλήνιος (Γεωργιάδης Κ. – Μπέλλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου