Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μαλουσάρη: «Άσχημη εικόνα για τον ΠΑΟ»!


  
Απογοητευμένη από την απόδοση που… δεν έπιασε η ομάδα της, ήταν και η ακραία του Παναθηναϊκού, Όλγα Μαλουσάρη, που αν και ήταν από τις λίγες που προσπάθησαν δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της στη νίκη.


Η νεαρή «πράσινη» μιλώντας στην κάμερα του «GS13» τόνισε: «Η ομάδα δεν έπαιξε τίποτα από όσα έπρεπε. Ξεκινήσαμε καλά και συγκεντρωμένα, όμως ο αντίπαλος δεν ξέρω τι έκανε και μας αποσυντόνισε. Μας χάλασε τον ρυθμό και δεν μπορέσαμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Αυτή η εικόνα είναι πολύ άσχημη για τον Παναθηναϊκό»!
Καταλήγοντας η Όλγα Μαλουσάρη σχολίασε: «Στην υποδοχή υστερήσαμε και αυτό μας χάλασε και τα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού μας, δηλαδή το μπλοκ και η επίθεση και έτσι χάσαμε.
Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίζουμε συγκεντρωμένα και από εκεί και πέρα να πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος».




ΓΙΩΤΑ: «Μίλησε ο ενθουσιασμός»

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιάς, Κατερίνα Γιώτα, αποκάλυψε το «μυστικό» που έφερε τη νίκη στην ομάδα της έναντι του Παναθηναϊκού: «Νομίζω ότι μετά το 0-1, μίλησε κυρίως ο ενθουσιασμός στο παιχνίδι μας που βγαίνει λόγω της νεαρής ηλικίας που έχουμε στην ομάδα. Δείξαμε διάθεση για να ανατρέψουμε το σκορ και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα.  Δουλεύουμε πολύ για να έχουμε βελτίωση σε κάθε παιχνίδι και να συνεχή εξέλιξη σε αυτό που κάνουμε. Αν καταφέρουμε να διακόψουμε και τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας, τότε η εικόνα μας ως ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη. Από εδώ και πέρα, ψάχνουμε τη νίκη σε κάθε ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
Ενώ για την κούρσα του τίτλου, είπε: «Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προγνωστικά. Η ΑΕΚ είναι πολύ μπροστά και είναι το φαβορί για τον τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου