Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Όλα για όλα με Πανιώνιο!



 Μια ολιγωρία 2 λεπτών, μετέτρεψε το σκορ από 4-5, σε 7-6 υπέρ της Βουλιαγμένης, με τους «πράσινους» να χάνουν την ευκαιρία να μπουν στην 4άδα του Πρωταθλήματος


Παίζοντας πολύ καλό πόλο για 3μισι οκτάλεπτα ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 5-4 στο τέταρτο 8λεπτο, αλλά έπαθε μπλακ άουτ και τελικά την Παρασκευή το απόγευμα, ηττήθηκε 7-6 από την Βουλιαγμένη, στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, μετά από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. 
Όποια ομάδα θα κρατούσε κλειστή την άμυνά της θα ήταν η νικήτρια του ντέρμπι, αυτό είχαν πει και οι δύο προπονητές στους παίκτες τους πριν το ντέρμπι ΝΟΒ-Παναθηναϊκός, κάτι που φάνηκε από το σκορ στη λήξη του τρίτου 8λεπτου, 4-4. Οι σκληρές άμυνες, οι αποκρούσεις από τους Τσαλκάνη και Ρέππα, και τα δοκάρια σταματούσαν τις περισσότερες επιθέσεις των παικτών αμφοτέρων ομάδων, και τη νίκη πήρε η ομάδα που άντεξε την πίεση μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν η βουλιαγμένη που παραμένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της πρώτης θέσεις, ενώ το «τριφύλλι» απώλεσε την ευκαιρία να ξεπεράσει έστω και προσωρινά τον Πανιώνιο μπαίνοντας στην 4άδα του Πρωταθλήματος, έτσι θα επιδιώξει να μειώσει την διαφορά αμέσως μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος, κατακτώντας τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες άργησαν να σκοράρουν, παίζοντας πολύ καλή άμυνα, με τους Κομάντινα και Κοκκινάκη να είναι οι πρωταγωνιστές για τον Παναθηναϊκό, μέχρι που ο Γούνας «άνοιξε» το σκορ για τον ΝΟΒ για να ισοφαρίσει στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός μετά το περιφερειακό σουτ του Γιάννης Κόχειλα.
Ακολούθησαν δύο όμορφα γκολ από τον Γιώργο Αφρουδάκη στο 2ο 8λεπτο, που διεύρυναν την διαφορά σε 1-3 για τους «πράσινους», ενώ ο Βλαχόπουλος μείωσε σε 2-3. Η γ΄ περίοδος έληξε ισόπαλη 4-4, από γκολ του Γιάννη Κόχειλα για τον ΠΑΟ, των Μυλωνάκη, και Χρήστου Αφρουδάκη για την Βουλιαγμένη, με τον τελευταίο να αποβάλλεται με τρεις ποινές.
Στην τέταρτη και κρισιμότερη περίοδο, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τέρμα που πέτυχε ο Μίμης Αληχανίδης, όμως οι παίκτες της Βουλιαγμένης δεν τα παράτησαν και εκμεταλλευόμενοι την κούραση των αντιπάλων τους έκαναν σερί 3-0, με τους Ελμισιάν, Μυλωνάκη και Καρούντζο. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού ήταν να μειώσουν με γκολ του Νικήτα Κόχειλα για να διαμορφώσουν το τελικό 7-6.

Tα 8λεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 3-2.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Βελόνιας, Κουρλιάφτης, Ελμισιάν 1, Κουλιεράκης , Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος 1, Κατσαούνης, Γούνας 1, Τίγκας , Βουλγαράκης , Πρωτονοτάριος, Βλαχόπουλος 1, Λουιζίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα , Φώσκολος, Στελλάτος , Κόχειλας Γ.2, Κόχειλας Ν. 1, Αληχανίδης Α.1, Κοκκινάκης , Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ. , Φαναριώτογλου, Τσόκας , Σιδέρης, Τουμπούρος.

 Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου