Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ντέλβα: «Μπορούμε για το Κύπελλο»!




Να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός, παίζοντας δυνατά και με πάθος, προκειμένου να διεκδικήσει κάποιο τίτλο επιθυμεί η Νταϊάνα Ντέλβα.

Αρχικά η αμερικανίδα σέντερ, μιλώντας στο paowbc.com, αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες: «Η ομάδα κέρδισε γιατί έπαιξε πολύ δυνατά και με ψυχή και ποτέ δεν παράτησε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Ενώ σχετικά με το διαφορετικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα της στον δεύτερο γύρο, η Ντέλβα εξήγησε: «Η προσθήκη της δεύτερης Αμερικανίδας έχει δώσει διαφορετική διάσταση, έχει ανοίξει τη ρακέτα και προσφέρει μεγαλύτερο πλουραλισμό στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας».
Για την σημασία που είχε η νίκη επί των Εσπερίδων σημείωσε: «Πάντα ο στόχος μας ήταν να μπούμε στην τετράδα ώστε να συμμετέχουμε στα πλέι οφ και έπειτα να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Οπότε η νίκη κόντρα στις Εσπερίδες είναι μια μεγάλη νίκη για την επίτευξη αυτού του στόχου»!
Τέλος αναφορικά με το αν η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει έναν τίτλο στο Final 4 του Κυπέλλου, η Αμερικανίδα «πράσινη» τόνισε με νόημα: «Εφόσον αγωνιστούμε δυναμικά και με πάθος θεωρώ ότι όλα τα αποτελέσματα είναι δυνατά και η ομάδα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και να κερδίσει το κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου