Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ο... δολοφόνος "χτύπησε" πέντε φορές!



 Ο Μίμης Αληχανίδης πιστεύει ότι ο ΠΑΟ, μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα!


Ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια έκανε το Σάββατο κόντρα στο Καλαμάκι ο Μίμης Αληχανίδης. Ο διεθνής περιφερειακός του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και το σκορ έγινε γρήγορα 6-0. Δεν αφήσαμε στο Καλαμάκι να ελπίζει , και παρόλο που κάποια στιγμή κάναμε μια… κοιλιά στην απόδοσή μας, δεν απειληθήκαμε και ήρθε το αποτέλεσμα».
Εν συνεχεία ο «πράσινος» άσος υπογράμμισε: «Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια καινούρια πράγματα, και σχήματα, καθώς μεσοβδόμαδα έχουμε τον ΠΑΟΚ, και αμέσως μετά το ματς με την Βουλιαγμένη, όπου ελπίζουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Στόχος μας είναι να πιάσουμε τον Πανιώνιο στην 4η θέση,  καθώς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ».
Ο Μίμης Αληχανίδης κατέληξε: «Η πολυφωνία στην επίθεση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, γιατί φαίνεται πως όλα τα παιδιά έχουν ικανότητες στο σκοράρισμα. Δυστυχώς λόγω διαφόρων συγκυριών μας έχει πάρει αρκετό καιρό να βρούμε την χημεία μας και να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε. Ωστόσο η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου