Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Με… σπασμένα φρένα!



Πολυφωνία στην επίθεση και διάθεση για σκοράρισμα έδειξαν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί του αγώνα καθώς το Σάββατο το απόγευμα επικράτησαν εύκολα 16-8 του Καλαμακίου στην 16η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.


Χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση του ΝΟΚ και πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, παραμένοντας στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός δεν επέτρεψε στους παίκτες του να υποτιμήσουν τον αντίπαλο, και αφού πήραν την διαφορά ασφαλείας από τον αντίπαλό τους με 6-0, ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε τις δοκιμές σε παίκτες, σχήματα και τακτικές, που σίγουρα θα του χρειαστούν ενόψει του ντέρμπι με την Βουλιαγμένη την Παρασκευή 3 Μαρτίου, που θα διεξαχθεί δύο ημέρες μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «κλείσει» τους διαδρόμους προς την εστία του Ρέππα, δοκιμάζοντας μάλιστα νέα συστήματα για την άμυνα. Ενώ ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση, έχοντας μάλιστα τέσσερις παίκτες με πάνω από 2 γκολ, και συνολικά 7 να βρίσκουν δίχτυα και το τελικό σκορ να «γράφει» 16-8.

«Παίξαμε πειθαρχημένα και κερδίσαμε»!

Ο Φάνης Κουντουδιός αμέσως μετά την αναμέτρηση με το Καλαμάκι εξήγησε στην «Πράσινη»: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Μπήκαμε πειθαρχημένα και παίζοντας καλό πόλο ήρθε το 6-0. Το Καλαμάκι έχει πολύ έμπειρους παίκτες, και το ματς χρειαζόταν προσοχή, και ευτυχώς οι παίκτες μου έδειξαν σοβαρότητα. Στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα σχήματα και πρόσωπα, ενώ δοκιμάσαμε και μια καινούρια άμυνα, καθώς θα είναι απαραίτητα ενόψει της συνέχειας». Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε: «Την Τετάρτη παίζουμε εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ, και από εκεί και πέρα πάμε για ένα ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη, όπου θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί».

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 2-3, 4-3, 4-2
Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Αληχανίδης 5, Ν. Κόχειλας 3, Γ. Αφρουδάκης 3, Κοκκινάκης 1, Στελλάτος 1 , Γ. Κόχειλας 2, Τσόκας 1.
ΝΟ Καλαμακίου (Σταϊκόπουλος): Μονιούδης 3, Λιοτσάκης 2, Σαντα 2, Κουτσογιάννης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου