Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Παπαδημητρίου


Εκδικάστηκαν την Παρασκευή από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών οι τέσσερις από τις 20 υποθέσεις προσφυγών αθλητών κατά ΤΑΑ – σωματείων και παραγόντων, ενώ οι υπόλοιπες 16 πήραν αναβολή για τις 24 Απριλίου. 
Η προσφυγή του Αχιλλέα Παπαδημητρίου κατά του ΤΑΑ Παναθηναϊκός και κατά των φυσικών προσώπων, του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κίτσιου και του «πράσινου» ΤΑΑ, Θοδωρή Λιακόπουλο, εκδικάστηκε σε α’ βαθμό για 120.000ευρώ.
Από εκεί και πέρα εκδικάστηκε επίσης του Βασίλη Πλίκα κατά της Ορεστιάδας, του Μιτσέλι κατά της Κηφισιάς και του Κώστα Νικηφορίδη κατά της Κηφισιάς, ενώ αναβλήθηκαν οι υποθέσεις των Βντόβιν, Ανδρέα Γκόρτσανιουκ, Πέριτς και Γκούντορ κατά Κηφισιάς, του Ασπιώτη κατά ΕΑΠ, Μηνούδη, Ψάρρα, Ντονά, Σαρατσένι κατά Παναθηναϊκού, Μπέλλου κατά Ορεστιάδας, Πιπέργια και Ζένια Γκόρτσανιουκ κατά Ηρακλή, Ρόλιτς κατά Λαμίας, Χρήστου Κίτσιου κατά Εθνικού Αλεξανδρούπολης και σε άλλη υπόθεση κατά Ηρακλή.
Στην 5μελής Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, την ΕΣΑΠ εκπροσωπεί ο Χρήστος Γρόλλιος και τον ΠΑΣΑΠ ο Ανδρέας Γαβαλάς, ενώ εκ μέρους της ΕΣΑΠ παρέστη ο δικηγόρος Χρήστος Ηλιάδης υπέρ των προέδρων των ΤΑΑ για όσες υποθέσεις στρέφονται και κατά φυσικών προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου