Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

«Παίξαμε καλά 3,5 οκτάλεπτα»



Στην έλλειψη καθαρού μυαλού καταλόγισε το μπλακ άουτ που έπαθε η ομάδα του στα μισά του τέταρτου 8λέπτου, ο Γιάννης Κόχειλας.


Ο διεθνής περιφερειακός του «τριφυλλιού», που σκόραρε δύο φορές χθες, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Στα ντέρμπι πρέπει να παίξεις πρώτα άμυνα, κάτι που δεν κάναμε στην Χίο και χάσαμε πιο εύκολα. Σήμερα (σ.σ. χθες) το κάναμε αυτό για 3,5 οκτάλεπτα, αλλά χαλαρώσαμε για 2 λεπτά, σε τρεις φάσεις στην άμυνα και το πληρώσαμε. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος, όπου υπήρχε και η κούραση και τελικά ηττηθήκαμε. Όλη την διάρκεια παίξαμε πολύ καλά. Ίσως στο τέλος αν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και στον παίκτη παραπάνω να παίρναμε τη νίκη».
Και πρόσθεσε: «Χαλαρώσαμε σε τρεις φάσεις στην άμυνα και το πληρώσαμε. Μπήκαμε στο τέταρτο 8λεπτο και προηγηθήκαμε με τον Μίμη, και τότε ένα ανεξήγητο πράγμα συνέβηκε. Σα να σταματήσαμε να παίζουμε για δύο λεπτά και αντί να κερδίσουμε το παιχνίδι το χάσαμε. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Παρόλα αυτά είμαστε πιο βελτιωμένοι από την αρχή του πρωταθλήματος. Θέλουμε η διακοπή να μας ωφελήσει καθώς αμέσως μετά έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο , που είναι σαν τελικός για εμάς και πρέπει να τον κερδίσουμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου