Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Νίκη ενόψει Ολυμπιακού!


 
«Καθαρή» νίκη επιθυμούν τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού σήμερα, Σάββατο στις 5μ.μ. στο κλειστό του Μετς με… θύμα τα Βριλήσσια, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

  
Να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επιθυμούν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που σήμερα στις 5μ.μ. υποδέχονται στο κλειστό του Μετς τα Βριλήσσια, για την 5η αγωνιστική της Β’ φάσης Α1 Γυναικών (Καπάνταης – Μαρκάτης, Πολίτης).
 Οι «πράσινες» δείχνουν να έχουν ανασυνταχθεί μετά την ήττα της Δευτέρας και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη με καλή εμφάνιση κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, για να ανέβει το ηθικό τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή (9/3 στις 7μ.μ. στο κλειστό του Μετς). Τα κορίτσια του «τριφυλλιού» είχαν μια… δυναμική εβδομάδα, με διπλές προπονήσεις και προβολή βίντεο τον αγώνα που έχασαν από δικά τους λάθη την περασμένη Δευτέρα από την νεαρή ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, και σήμερα πρέπει να το δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο γήπεδο.
Ο Σπύρος Χουντουμάδης μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Αυτήν την εβδομάδα από τις προπονήσεις φαίνεται ότι κάτι αλλάζει στην ψυχολογία των κοριτσιών. Είναι όλες πιο συγκεντρωμένες και πιο μαχητικές στην προπόνηση και βγαίνει και η ομαδικότητα στο παιχνίδι τους. Πλέον δίνουμε σημασία σε κάποια λάθη, που έχουμε εντοπίσει το τελευταίο διάστημα και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο».
Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε: «Έχουμε ένα παιχνίδι με τα Βριλήσσια, που είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουμε αυτά που κάναμε στην προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, όπου θέλουμε σίγουρα την νίκη. Πιστεύω ότι σε αυτό τον διάστημα των δύο εβδομάδων μετά το ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς μέχρι την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, να έχουμε να προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας, να κάνουμε λιγότερα λάθη και να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτά θα μας χαρίζουν τα θετικά αποτελέσματα τόσο στα εναπομείναντα ματς στο Πρωτάθλημα, όσο και στον ημιτελικό Κυπέλλου με το Ανατόλια».

Το πλήρες πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Για τις θέσεις 1-6 το πρόγραμμα της  5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 Γυναικών είναι το ακόλουθο: Σάββατο (3/3) στις 5μ.μ. : Παναθηναϊκός – Βριλήσσια (Καπάνταης – Μαρκάτης, Πολίτης) και στις 7μ.μ.: Μαρκοπούλο – Ηρακλής Κηφισιάς (Μουλά Ε. – Μενεσλής, Διαμαντόπουλος). Ενώ η αυλαία κλείνει την Δευτέρα 5/3 στις 5μ.μ. (OTE Sport): ΑΕΚ - Ολυμπιακός (Οικονόμου Β. – Μιχαήλογλου, Ακαρέπης).
Ενώ για τις Θέσεις 7-12 η 5η αγωνιστική είναι η ακόλουθη:
Σάββατο στις 7μ.μ. : Άρτεμις Κορυδαλλού – Πανελλήνιος (Μηλιώρης – Κατσούλης, Καλογεροπούλου) και Πανιώνιος - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Τσίτσικας – Παπαστάμος, Πέρρος), και 7: 30μ.μ. Ηρακλής - Μακεδόνες (Δανιηλίδου – Δελή, Βανδώρος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου