Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Βρήκε ξανά δίχτυα ο Κοκκινάκης!



Αν και «βράχος» στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Κοκκινάκης έχει αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Ο διεθνής αμυντικός του «τριφυλλιού» αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, σχετικά με την νίκη επί του ΠΑΟΚ με 10-4, σχολίασε: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Παίξαμε λίγο νωθρά και προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από αυτό. Γενικότερα όμως το ματς είχε έναν περίεργο ρυθμό. Αυτό ωστόσο που κρατάμε είναι η νίκη και πάμε για το επόμενο παιχνίδι».
Η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Βουλιαγμένη, είναι κρίσιμη για τους «πράσινους», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Κώστας Κοκκινάκης: «Με την Βουλιαγμένη σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Παρόλα αυτά εμείς από την πλευράς μας θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και φυσικά θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στην είσοδό μας στην 4άδα του Πρωταθλήματος. Βέβαια το πιο κρίσιμο παιχνίδι αδιαμφισβήτητα είναι αυτό με τον Πανιώνιο, όπου θέλουμε να πάρουμε την νίκη, γιατί όποιος τα καταφέρει ουσιαστικά θα είναι αυτός που θα μπει στην 4άδα, αλλά θα επιδιώξουμε να πάρουμε βαθμούς από όλα τα παιχνίδια».
Τέλος αναφορικά με την διακοπή του πρωταθλήματος, που ξεκινάει μετά το ντέρμπι με την Βουλιαγμένη, και το κατά πόσο θα επηρεάσει τον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος αμυντικός κατέληξε: «Θα μας επηρεάσει, αλλά όπως όλες τις υπόλοιπες ομάδες, που έχουν διεθνείς παίκτες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου