Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

«Είμαστε Πρωταθλήτριες και πρέπει να έχουμε αξιοπρέπεια»!



"Είμαστε οι κάτοχοι του τίτλου και πρέπει να παίζουμε αναλόγως" αυτό θέλησε να... θυμίσει η Ξανθή Μυλωνά στις συμπαίκτριές της, μέσω του "Captains blog" στην εφημερίδα η "Πράσινη"!
Άκρως απογοητευμένη αλλά και θυμωμένη, μετά τη νέα ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς, η Λαρισαία λίμπερο του "τριφυλλιού" τόνισε με νόημα:
«Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς, που έπαιξε ομαδικά και οργανωμένα. Παρόλο την νεαρή ηλικία τους, τα κορίτσια απέσυραν τα λάθη στα κρίσιμα σημεία και έτσι κέρδισαν.
Εμείς από την πλευρά μας είχαμε πολλά νεκρά διαστήματα. Κολλούσαμε σε κάποιες περιστροφές, είτε επειδή δεν έβγαινε σωστά η υποδοχή μας, είτε επειδή κολλούσε η πάσα, είτε επειδή οι επιθετικές μας δεν τελείωναν τις μπάλες. Ενώ ξεκινήσαμε καλά στην πορεία χάσαμε την… μπάλα και φάνηκε ότι πήγαμε στο Ζηρίνειο για να πετάξουμε… χαρταετό!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, και ενώ κάνουμε και πράγματα τακτικής στην προπόνηση και τα λέμε και πριν τον αγώνα, την ώρα που παίζουμε δεν μας βγαίνει τίποτα.
Το καμπανάκι χτυπάει εδώ και καιρό και πρέπει να βρούμε τι συμβαίνει.
Πρέπει η καθεμία από εμάς να κάνει την αυτοκριτική της, πρώτα η καθεμιά ξεχωριστά και μετά ως ομάδα.
Το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα το Πρωτάθλημα έχει χαθεί, δεν λέει τίποτα. Είμαστε Παναθηναϊκός και πάνω από όλα πρέπει να έχουμε αξιοπρέπεια. Αυτήν την στιγμή είμαστε Πρωταθλήτριες Ελλάδας και δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα.
Μένουν και άλλα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι συνδιεκδικητές του τίτλου με Ολυμπιακό και ΑΕΚ!
Τέλος όσον αφορά τον ημιτελικό του Κυπέλλου, με το Ανατόλια. Πρέπει εμείς να κερδίσουμε όχι να περιμένουμε από τις άλλες να χάνουν. Κανείς δεν θα το κάνει αυτό γι’ αυτό ψηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά»! 

Της Ξανθής Μυλωνά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου