Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η κούρσα ξεκινάει στο... εξοχικό!

Ο… δρόμος για την κατάκτηση του 8ου Πρωταθλήματος σε ισάριθμα χρόνια, ξεκινάει την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 7μ.μ. (Novasports3) από το Ρέντη, με πρώτο «θύμα» τον Ολυμπιακό!

 Η 1η αγωνιστική της β’ φάσης της Α1 γυναικών για τις θέσεις 1-6 με έπαθλο την Κούπα του Πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου με το ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» (Κυριοπούλου - Παπαδογούλας, Παρ. Διαμαντόπουλος). 
Τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την Κυριακή την πυρετώδη προετοιμασία τους, καθώς σκοπεύουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους, που έχουν αποκτήσει με τόσο κόπο την τελευταία δεκαετία, με την αρχή να γίνεται σήμερα!
Η Κολομβιανή διαγώνια του «τριφυλλιού», που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή της τον τελευταίο καιρό, Ρομάνια Γιουράνι, εξέφρασε στην εφημερίδα η «ΠΡΑΣΙΝΗ» την πεποίθησή της ότι ο ΠΑΟ θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει τη νίκη έναντι των «ερυθρολεύκων»: «Είμαστε έτοιμες για την δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος και έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα. Είμαστε πεπεισμένες ότι μπορούμε να πάμε στο Ρέντη και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»!

«Εμπιστεύομαι τις αθλήτριές μου»!

Απουσίες δεν υπάρχουν για τον Σπύρο Χουντουμάδη, ο οποίος έχει και την Μαρία Χατζηνικολάου στην διάθεσή του, αφού εδώ και μία εβδομάδα έχει ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για την αναμέτρηση με τον "αιώνιο", σημείωσε: «Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος. Έχουμε δουλέψει αρκετά για αυτό το ματς στις προπονήσεις και θα πάμε προετοιμασμένοι στο Ρέντη. Αυτό που μένει είναι να δούμε το κατά πόσο θα βγουν αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις στους αγώνες. Αυτός είναι και ο στόχος μας».
Ο Σπύρος Χουντουμάδης πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικός ο πρώτος αγώνας της β’ φάσης για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Το ματς θα κριθεί για άλλη μια φορά στο ποια ομάδα θα έχει την ψυχολογία και το καθαρό μυαλό για να τελειώνει την μπάλα στις δύσκολες φάσεις. Για μία ακόμη φορά το σέρβος και η υποδοχή θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα».
«Κλείνοντας» ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε με νόημα: «Οι δύο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες, ειδικά μετά την ενίσχυση του Ολυμπιακού με την Τένεβα τα Χριστούγεννα. Αλλά εγώ εμπιστεύομαι τις αθλήτριές μου και αν παίξουμε αυτό που μπορούμε, θα καταφέρουμε να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Ρέντη».
Στην κυριακάτικη προπόνηση το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος τις… γλύκανε και τους ευχήθηκε: «Καλή επιτυχία»!

Πηγή: Η "Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου