Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

«Δεν μας φοβίζει ο Ολυμπιακός»!


 Την πεποίθησή της ότι η ομάδα της θα ξεκινήσει με το… δεξί την β’ φάση του Πρωταθλήματος, επικρατώντας του Ολυμπιακού, και ότι στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει τα κεκτημένα του στο Πρωτάθλημα εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» η Μαρία Χατζηνικολάου.
Η έμπειρη κεντρική του Παναθηναϊκού ανέφερε σχετικά το ντέρμπι «αιωνίων», που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο Ρέντη: «Αν είμαστε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας και κάνουμε την τακτική μας όπως πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»!
Η δίμετρη μπλοκέρ, πρόσθεσε: «Θα πάρουμε τη νίκη, καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, καθώς ενισχύθηκε με την Τένεβα, ωστόσο είναι γνωστό ότι έχει πρόβλημα στην υποδοχή του, αλλά και στην ψυχολογία τους! Εκεί λοιπόν θα πιέσουμε για να πάρουμε τη νίκη».
Αναφορικά με την φυσική της κατάσταση, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο πόδι, η Μαρία Χατζηνικολάου εξήγησε: «Εγώ έχω επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δράση. Ευτυχώς αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα με ουσία και είμαι έτοιμη για να πάω στο Ρέντη και να φύγω με μία ακόμη νίκη»!
Τέλος κάνοντας μια πρόβλεψη για την έκβαση του Πρωταθλήματος, η διεθνής κεντρική τόνισε με νόημα: «Όποια ομάδα από τις 4 πρώτες (σ.σ. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Ηρακλής Κηφισιάς) αντέξει στην πίεση και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα πάρει το Πρωτάθλημα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου