Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΒΟΛΕΪ: Ο δρόμος προς το Final 4 της Αττικής



Νικηφόρα συνεχίστηκε η πορεία της ομάδας των Νεανίδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, προς το Final 4 της Αττικής.
Τα κορίτσια του Βασίλη Βλαχονικολού επικράτησαν 3-0 (25-17, 25-13 , 25-16) του Παπάγου. Ενώ την Κυριακή 5/2 στις 4:30μ.μ.,  θα διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Παλλήνης, για να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά την πρόκριση στο final 4. «Παίξαμε από την αρχή του αγώνα πάρα πολύ καλά και δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι καμία στιγμή», ανέφερε αρχικά ο έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής και αυτό δείχνει ότι η ομάδα όταν ζητάει το αποτέλεσμα παίζει αρκετά συγκεντρωμένα και καλά. Αυτή η εμφάνιση μας δίνει την δυνατότητα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση στο final 4. Μετά το παιχνίδι θα περιμένουμε τον νικητή του αγώνα ΖΑΟΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΗΣΙΑΣ για να δούμε τον αντίπαλό μας, καθώς παίζουμε με τον νικητή αυτού του αγώνα».
Παναθηναϊκός: Μικρουδάκη, Βελούδη , Γεωργίου, Δήμα, Τσατσούρη, Σούρα , Γεωργοπούλου (λ), Φάφα, Γιαννακοπούλου, Μανικοπούλου.

Νίκη και για τις Κορασίδες

Η ομάδα των Κορασίδων του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη με 3-1 (25-19, 21-25, 25-16, 25-22), στο δεύτερο αγώνα με την ομάδα των Σπατών στα Σπάτα. Τώρα επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο στις 4:30μ.μ. στην Λεωφόρο με την ομάδα της Παλλήνης. Ενώ από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ο Γολγοθάς για τις «πράσινες» καθώς πρέπει να κερδίσουν Αμπελόκηπους, Ηρακλή Κηφισιάς και ΑΕΚ, για να μην χρειαστεί να περιμένουν γκέλα αντιπάλων προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Final 4, που θα δοθεί στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.
Ο Βασίλης Βλαχονικολός μιλώντας στην «Π» εξήγησε: «Η ομάδα μας δεν έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα αρκετά δουλεμένη και αμυντική. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αντίπαλός έχασε μόνο 5 σερβίς! Η ομάδα προετοιμάζεται για μια δύσκολη σειρά αγώνων σε δυο εβδομάδες και αυτή την στιγμή τα κορίτσια μας δεν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Πιστεύουμε όμως ότι την κατάλληλη ώρα των κρίσιμων αγώνων τα κορίτσια θα αποδώσουν τα αναμενόμενα».
Παναθηναϊκός: Βελούδη, Σούρα, Τσατσούρη, Αποστολάκη, Γιαννακοπούλου, Κεφάλα Ελευθερία, Μανικοπουλου (λ.),  Φάφα, Μπορότη, Κεφάλα Εφ., Κασδοβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου