Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

«Αν κάνουμε το 9/9 όλα είναι πιθανά»!


Σημαντική χαρακτήρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό η Ξανθή Μυλωνά, όμως αν ο Παναθηναϊκός παλέψει και κάνει το 9/9, θα είναι αυτός που θα κατακτήσει το 8ο Πρωτάθλημά του σε ισάριθμα χρόνια!


Η Λαρισαία λίμπερο, μέσω του "Captains Blog" που διατηρεί στην εφημερίδα "Η Πράσινη" εξήγησε πως την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του και εντέλεια να πάρει τη νίκη. Ωστόσο εξέφρασε την πεποίθησή της ότι το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη και πως μπορούν ακόμη τα κορίτσια του "τριφυλλιού" να ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση!

Αναλυτικά το Captain's blog:
«Όταν δεν παίζεις καλά και επιτρέπεις στον αντίπαλό σου να κάνει το παιχνίδι του, είναι λογικό να χάσεις! Για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη, σημαίνει ότι κάπου είναι καλύτερος. Ωστόσο εμείς τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Η ομάδα μου από την αρχή δεν είχε ρυθμό.
Σε πολλές περιστροφές και για πολλούς πόντους «κολλήσαμε» κάνοντας απανωτά λάθη και αυτό επηρέασε αρνητικά και το παιχνίδι μας και στη συνέχεια την ψυχολογία μας. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ήταν πολύ καλά… διαβασμένος και φάνηκε από την τακτική του στο μπλοκ, όσο και στις στοχευμένες επιθέσεις του, καθώς σημάδευε συγκεκριμένες αθλήτριες. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε πολλά κενά στο μπλοκ και πιστεύω ότι αυτό μας αποδιοργάνωνε, αφήνοντας τις επιθετικές να παίρνουν ελεύθερα πόντους.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός ότι δεν είχαμε τελειώματα σε κρίσιμα σημεία κυρίως, κάτι που οφείλεται και στην καλή τακτική του Ολυμπιακού. Κάναμε πολλά αδικαιολόγητα λάθη, δίνοντας έτσι εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Κρίσιμο σετ ήταν το τέταρτο, καθώς τότε θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με 3-1, αλλά τα λάθη που κάναμε επιτρέψανε στον Ολυμπιακό να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα στο τάι μπρέικ όλα ήταν πιθανά.
 Ο αντίπαλος αφού κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το 2-1,  είχε την ψυχολογία με το μέρος του και έτσι πήρε το θετικό αποτέλεσμα.
Εμείς κοιτάμε μπροστά, από τις ήττες πάντα μαθαίνουμε. Ευελπιστούμε ότι και τώρα θα μάθουμε από τα λάθη μας, το οποία δυστυχώς  ήταν ίδια με αυτά που έγιναν και στο ματς με το Ανατόλια.
Το Πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμη. Είναι νωρίς. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση αρκεί έστω και τώρα να το πιστέψουμε!
Ήταν πολύ σημαντική αυτή η ήττα, όμως αν κάνουμε το 9/9 θα πάρουμε τον τίτλο! Εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς με το Μαρκόπουλο και πουθενά αλλού. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, σαν έναν μικρό τελικό. Και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»!

Της Ξανθής Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου