Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Επικίνδυνη αποστολή για τους "πράσινους"



Έτοιμοι να «αλώσουν» το Αργοστόλι, παίρνοντας μία δύσκολη και πολύ σημαντική νίκη το Σάββατο στις 3μ.μ. είναι οι πολίστες του Παναθηναϊκού στην 1η αγωνιστική του β΄ γύρου της Α1 πόλο ανδρών.


Επικίνδυνη αποστολή έχουν οι «πράσινοι» στην πρεμιέρα του β’ γύρου, καθώς αντιμετωπίζουν το νεοφώτιστο αλλά αξιόμαχο, Αργοστόλι, και μάλιστα εκτός έδρας, με μοναδικό στόχο τη νίκη (Σκαλοχωρίτης, Σταυρόπουλος). 
Η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε την Παρασκευή το απόγευμα στις 7:30μ.μ. στην Κεφαλονιά και αμέσως πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, στο ανοικτό κολυμβητήριο που θα διεξαχθεί ο αγώνας σήμερα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Άγη Φαναριώτογλου, που αντιμετωπίσει έναν μικροτραυματισμό στον ώμο, και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή το αν ο Νικήτας Κόχειλας πάρει χρόνο συμμετοχής.
Ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην εφημερία η «Πράσινη» εξήγησε: «Θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν στο προχθεσινό ματς με τα Χανιά, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό και να επιδείξουμε πάθος και δύναμη, γιατί είναι μια δύσκολη έδρα και χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου