Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτος στόχος το Μαρκόπουλο!


 Να βρει ο Παναθηναϊκός λύσεις για να διατηρήσει τα κεκτημένα του στο Πρωτάθλημα, συνέστησε η Έλενα Χριστοδούλου

Τα κεφάλια μέσα έχουν βάλει τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού που θέλουν να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατόν την ήττα από τον Ολυμπιακό και να ανατρέψουν την κατάσταση. 
Οι «πράσινες» έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο ματς της Δευτέρας με το Μαρκόπουλο στις 5μ.μ. στο κλειστό του Μετς για την δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.
Η νεαρή ακραία του «τριφυλλιού», Έλενα Χριστοδούλου εξήγησε στην εφημερία η «ΠΡΑΣΙΝΗ» τα αίτια της ήττας από τις «ερυθρόλευκες»: «Δυστυχώς στο ματς με τον Ολυμπιακό είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν κρατήσαμε πολύ καλή υποδοχή και στις επιθέσεις ήμασταν αναποτελεσματικές . Το μπλοκ δεν λειτούργησε όσο καλά έπρεπε με αποτέλεσμα να έχουμε προβλήματα στην άμυνά μας. Γενικά υστερήσαμε σε αρκετά σημεία στο παιχνίδι μας κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη».
Ενώ τέλος αναφέρθηκε σο τι πρέπει να κάνει η ομάδα της για να ανακάμψει: «Πρέπει η εμφάνιση της Δευτέρας να μας προβληματίσει και να βρούμε επειγόντως λύσεις αν θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας, που είναι το Πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε το κάθε μας ξεχωριστά, και πρώτος στόχος μας είναι το Μαρκόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου