Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μονόδρομος η νίκη!


Ποδαρικό με το... δεξί για το 2012, θέλουν να κάνουν την Πέμπτη 2/2 στις 6μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι πολίστες του Παναθηναϊκού κόντρα στα Χανιά, για να μείνουν ζωντανοί στον στόχο της 4άδας 


Με στόχο την πρώτη νίκη για το 2012, θα παραταχθεί την Πέμπτη στις 6μ.μ. στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, κόντρα στα Χανιά στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος Α1 πόλο ανδρών (Σταυρόπουλος, Μπουδραμής).

Μολονότι η προετοιμασία έγινε μετά κόπων και βασάνων για τους «πράσινους», καθώς το κολυμβητήριο του Ζαππείου ήταν κλειστό, σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Αϊντχόφεν, οι πολίστες του Παναθηναϊκού θα τα δώσουν όλα για όλα για το «δίποντο» την Πέμπτη το απόγευμα. 
Η ομάδα του «τριφυλλιού» είναι ισόβαθμη με τα Χανιά στην 5η θέση της βαθμολογίας και θέλει νίκη, για να τα ξεπεράσει, και να μείνει ζωντανή στην «μάχη» για την είσοδό της στην 4άδα του Πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Κρήτης είναι ιδιαίτερα μαχητική και έτσι πρέπει οι «πράσινοι» να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να ξεκινήσουν ένα νέο νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα. «Είμαστε ισόβαθμοι με τα Χανιά, είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε», ανέφερε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός και πρόσθεσε: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής, αρχής γενομένης στα ματς με Χανιά και Αργοστόλι»! 

Πηγή: Η "Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου