Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Επεισόδια και αναβολή στο Στρέφη



Οι γνωστοί… άγνωστοι ξαναχτύπησαν! Μετά τα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί στο κλειστό του Μαρκόπουλο σε γυναικείο βόλεϊ, σκηνές βίας ακολούθησαν και στο κλειστό του Στρέφη, όπου επρόκειτο να γίνει ο αγώνας γυναικείου μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα Εξαρχείων, ο οποίος τελικά αναβλήθηκε! 

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι είχαν κοπή πίτας το μεσημέρι στα Εξάρχεια, πήγαν στο κλειστό του Στρέφη και την ώρα που η αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε στο γήπεδο άρχισαν τις συμπλοκές με την αστυνομία. Μολότοφ, δακρυγόνα και πέτρες απάρτιζαν το σκηνικό που δημιουργήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.
Ένα από τα δακρυγόνα έπεσε στην πόρτα του κλειστού δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα εντός του κλειστού, με τις παίκτριες των δύο ομάδων να δυσκολεύονται ακόμη και να αναπνεύσουν. Μάλιστα, από τα δακρυγόνα άνοιξε η μύτη της Χριστινάκη, αφού το παράθυρο των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού ήταν δίπλα από εκεί που έσκασε το δακρυγόνο.  Η νεαρή «πράσινη» διακομίστηκε στο νοσοκομείο προληπτικά, αλλά επέστρεψε σπίτι της αμέσως μετά.
Οι συνθήκες οδήγησαν τους διαιτητές να αναβάλλουν τον αγώνα, τον οποίο θα ορίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΟΚ, ενώ οι διαιτητές θα κάνουν την έκθεσή τους για το περιστατικό την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου