Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Καζάζης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»!

Η χρονιά μπορεί να σωθεί αρκεί όλοι να προσπαθήσουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, ανέφερε στην εφημερίδα η «Πράσινη» ο Δημήτρης Καζάζης

Παιχνίδι ζωής και θανάτου είναι το ματς της Παρασκευής στο Μετς κόντρα στην Λαμία για τον Παναθηναϊκό, όπως και κάθε αναμέτρηση από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη.
Η έλλειψη καθαρού μυαλού και η αδυναμία να αγωνιστούν όπως μπορούν και παίζουν στις προπονήσεις, οι βολεϊμπολίστες της ομάδας, οφείλεται στην πίεση που έχουν, εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης που βρίσκεται η ομάδα, που φλερτάρει με τον υποβιβασμό. Ο Έλληνας τεχνικός του «τριφυλλιού» πρέπει να μπορέσει να διαχειριστεί το δυναμικό του, αλλά παράλληλα να καταφέρει να τους απαλλάξει από το άγχος που έχουν, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.
«Προσπαθούμε να αποβάλλουμε την πίεση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, επειδή βρίσκεται στην δύσκολη αυτήν θέση», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Καζάζης και πρόσθεσε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πλέον δύσκολα για εμάς. Όμως εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να σώσουμε την χρονιά. Τα περιθώρια υπάρχουν ακόμη, και πλέον αυτοί που μείναμε θα το «παλέψουμε» μέχρι τέλος».
Τέλος ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε: «Η ομάδα αντέδρασε μετά τις αλλαγές των δύο ξένων που έγιναν. Ωστόσο μετά και τις τελευταίες οικειοθελείς αποχωρήσεις, τα πράγματα πάλι διαφοροποιήθηκαν. Έχουμε αλλάξει τα 3/4 της ομάδας. Και μάλιστα όλες οι αλλαγές που έγιναν  βγάζουν ωφελημένη οικονομικά την ομάδα. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο μας»!

Πηγή: Η "Πράσινη" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου