Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Χουντουμάδης: «Το σκορ ευνοεί την ΑΕΚ»


Στα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση στάθηκε ο Σπύρος Χουντουμάδης.
Εμφανώς απογοητευμένος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, τόνισε πως οι «πράσινες» πρέπει να βελτιωθούν σε συγκεκριμένους τομείς, ενώ υποστήριξε παρά την διαφορά από την ΑΕΚ, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη: «Ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες. Αυτό το σκορ ευνοεί την ΑΕΚ. Δεν καταφέραμε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και πρέπει να σταθεροποιήσουμε κάποια στοιχεία, όπως το μπλοκ και η άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Χουντουμάδης για να συνεχίσει: «Έχουμε άλλα εννιά ματς. Στόχος μας είναι να βγάζουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας σε κάθε αγώνα και μόνο αν το καταφέρουμε αυτό, μπορούμε να είμαστε μέσα στους στόχους».
Τέλος, για το που κρίθηκε η χθεσινή αναμέτρηση σχολίασε: «Είχαμε νευρικότητα  και κάναμε πολλά λάθη. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη ψυχολογία μετά το πρώτο σετ. Το ματς κρίθηκε από τα λάθη στο σερβίς και την υποδοχή, τομείς στους οποίους ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Όπως είπα και πριν, έχουμε πολλά ματς ακόμα. Είναι δύσκολο και θέλει μεγάλη προσπάθεια, αλλά θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο».  
Ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος από την πλευρά του τόνισε: «Για μας είναι μια νίκη γοήτρου αρχικά και μετέπειτα βαθμολογικής σημασίας. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα χρόνια και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας. Είχαμε πάθος και αποφασιστικότητα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, καθώς η ΑΕΚ είναι το φαβορί.Θα παλέψουμε για ό,τι καλύτερο, προσπαθώντας  να διεκδικούμε όλα τα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου