Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΑΟ… κατασπάραξε τα Χανιά!



 Η ομάδα του Παναθηναϊκού πήρε την Πέμπτη το απόγευμα μια άνετη νίκη με 11-5 κόντρα στα Χανιά στην 11η αγωνιστική για την Α1 πόλο των ανδρών, με την οποία ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος.


Οι «πράσινοι» έκαναν δυναμικό ξεκίνημα στο 2012, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης, πλησιάζοντας στον πόντο τον Πανιώνιο!
Από το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα 4 γκολ στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ. Οι πολίστες του Φάνη Κουντουδιού ακολούθησαν τις οδηγίες του και με πολύ καλή άμυνα, δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να μειώσουν την διαφορά. 
Το «τριφύλλι» είχε πολυφωνία στην επίθεση με τους Γιώργο Αφρουδάκη, Τσόκα, Αληχανίδη και Κοκκινάκη να πετυχαίνουν από δύο τέρματα, πήρε τη νίκη με 11-5, κλείνοντας επιτυχημένα τον α’ γύρο.
Οι «πράσινοι» πλέον επικεντρώνουν την προσοχή τους στο σαββατιάτικο ματς με το Αργοστόλι στην Κεφαλλονιά, όπου θέλουν ένα ακόμη "τρίποντο" για να ξεκινήσουν επιτυχημένα τον β' γύρο του Πρωταθλήματος!

Τα 8λεπτα: 5-1, 2-0, 1-3, 3-1.

Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γ. 2, Τσόκας 2, Αληχανίδης 2, Κόχειλας Γ. 1, Κοκκινάκης 2, Στελλάτος 1, Δερμιτζάκης Χ. 1.
ΝΟ Χανίων (Βολτυράκης): Βιζυράκης 2, Ντούλος 1, Μπατάκης 1, Δερμιτζάκης Δ. 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου