Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Σαμαντούρα: «Είχαν στήσει... καρτέρι»!


Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε περιγράφει η προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Γιασεμή Σαμαντούρα, που όπως δήλωσε: «Φοβόμαστε να πάμε ξανά»!

Η τεχνικός του «τριφυλλιού», έδωσε συνέντευξη στο pamesports.gr, όπου περιέγραψε τι συνέβη το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό του Στρέφη. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Η αποστολή έφτασε με πούλμαν χωρίς εμένα, που πήγα λίγο αργότερα στο γήπεδο. Μόλις έφτασα είδα ΜΑΤ στο γήπεδο και τα κορίτσια και τους συνοδούς της αποστολής σε κατάσταση σοκ. Μου περιέγραψαν τις πρωτοφανείς σκηνές, που έζησαν. Μόλις έφτασε το πούλμαν, χωρίς την συνοδεία Αστυνομίας, και άρχισαν να κατεβαίνουν τα κορίτσια για να μπουν στον γυμναστήριο, βγήκαν από τους γύρω χώρους κουκουλοφόροι, που είχαν στήσει... καρτέρι και τις επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και λοστούς!
Τα κορίτσια έτρεξαν όσο ήταν δυνατόν πιο γρήγορα για να μπουν στο γυμναστήριο να προστατευτούν από την επίθεση, ενώ οι κουκουλοφόροι χτύπησαν τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Ηλία Μιχαλαριά!»!

«Έχουμε πάθει όλοι σοκ»!

Η Γιασεμή Σαμαντούρα εν συνεχεία ανέφερε: «Μετά την άφιξη μου στο κλειστό του Στρέφη και ενώ είχαν έρθει τα ΜΑΤ, ακολούθησε και δεύτερη επίθεση! Κρυφτήκαμε στα αποδυτήρια για να γλιτώσουμε και ακούσαμε να γίνεται χαμός στον αγωνιστικό χώρο! Εκείνη την στιγμή τα ΜΑΤ έριξαν χημικά η δακρυγόνα για να σταματήσουν την επίθεση και η κατάσταση στο κλειστό έγινε αποπνικτική! Από την αποπνικτική ατμόσφαιρα, που επικρατούσε άνοιξαν οι μύτες της 15χρόνης παίκτριας μας, Ελεάνας Χριστινάκη και του δεύτερου διαιτητή Αποστολίδη. Η Χριστινάκη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί της έδωσαν χαρτί ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί για τις επόμενες τέσσερις ημέρες και έτσι ο αγώνας αναβλήθηκε. Έχουμε πάθει όλες και όλοι σοκ από όσα ζήσαμε».
Τέλος η έμπειρη προπονήτρια του «τριφυλλιού» τόνισε: «Δεν θέλουμε να γίνει ο αγώνας, φοβόμαστε να πάμε ξανά στην έδρα του Αστέρα Εξαρχείων. Μόνο με ισχυρή αστυνομική προστασία και ίσως «κεκλεισμένων των θυρών» να μπορεί να γίνει το ματς.Ο αθλητισμός δεν παράγει βία, πρόκειται για κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει η Πολιτεία»!

Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου