Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Δραστική αλλαγή ΤΩΡΑ!

Να αλλάξει ο τρόπος που προπονείται και αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, είναι επιβεβλημένη ανάγκη για να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, κατά την Μαρία Χατζηνικολάου



Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί. Ο Παναθηναϊκός είναι κατώτερος των προσδοκιών. Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού που αγωνίζονται τώρα στην ομάδα, παλιότερα δεν θα περνούσαν το κατώφλι του συλλόγου. Και άλλα τέτοια ακούστηκαν μετά την ήττα του «τριφυλλιού» από τον Ολυμπιακό στο δεύτερό τους σπίτι, το κλειστό του Ρέντη. Ωστόσο μήπως υπάρχει ακόμη ελπίδα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ή στην τελική ακόμη και αν το πρωτάθλημα χαθεί, σημαίνει ότι αυτή η ομάδα δεν αξίζει;

Φυσικά και όχι. Τα κορίτσια που κουβαλάνε την… κατάρα να πρωταγωνιστούν, καθώς τα τελευταία 7 χρόνια έχουν στεφθεί Πρωταθλήτριες Ελλάδας, ξέρουν ότι πρέπει να «ματώνουν» στο γήπεδο και αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος ας χάνουν. Έτσι η πικρία που μένει από το προχθεσινό ματς δεν είναι η ήττα αυτή καθεαυτή, αλλά το γεγονός ότι εκείνες επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να κερδίσει στην έδρα του μετά από 4 χρόνια. Δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός έχασε!
Η αρχηγός του «τριφυλλιού», Μαρία Χατζηνικολάου, αποκαλύπτει στην εφημερίδα η «Πράσινη» τους τομείς που υστέρησε η ομάδα της: «Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένες και δεν πιέσαμε καθόλου τον αντίπαλο. Η ήττα οφείλεται στο ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικές στην επίθεση. Πίεσε ο αντίπαλος στο σέρβις του, με αποτέλεσμα να είμαστε υποχρεωμένες να παίξουμε πιο απλά και να μην τελειώνουμε μπάλες από τις άκρες».  

«Δύο νίκες με την ΑΕΚ χρειαζόμαστε για το Πρωτάθλημα»!

Η Ελληνίδα μπλοκέρ εν συνεχεία αναφέρθηκε στο αν οι «ερυθρόλευκες» το ήθελαν παραπάνω ή όχι: «Δεν θεωρώ ότι οι παίκτριες του Ολυμπιακού είχαν παραπάνω πάθος από εμάς. Όμως και οι δύο ομάδες είχαν την ίδια ανασφάλεια, καθώς δεν είναι τόσο ισχυρές όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ φοβόμαστε τον εαυτό μας. Το άσχημο όμως από το παιχνίδι της Δευτέρας είναι ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση εκείνη την στιγμή και να αντιδράσουμε, ανατρέποντας την κατάσταση»!
Τέλος σχετικά με το αν πιστεύει ότι έχει χαθεί το πρωτάθλημα, η Μαρία Χατζηνικολάου στάθηκε στο προβλέψιμο παιχνίδι της ομάδας που πρέπει να αλλάξει, για να έχουν ακόμη ελπίδες για την κατάκτηση του 8ου Πρωταθλήματος.
«Όχι, τίποτα δεν χάθηκε ακόμη . Δύο νίκες χρειαζόμασταν με την ΑΕΚ πριν, δύο χρειαζόμαστε και πάλι», ανέφερε αρχικά και κατέληξε: «Ωστόσο πραγματικά θα πρέπει να μας προβληματίσει η δεύτερη σερί άσχημη εμφάνιση (σ.σ. πρώτη με το Ανατόλια). Θα πρέπει να αλλάξουμε δραστικά ίσως τον τρόπο που προπονούμαστε, ίσως στο τρόπο που παίζουμε. Γιατί το σύστημα έχει κενά, τα οποία εντοπίστηκαν πλέον και από τους αντιπάλους, που μπορούν και μας «διαβάζουν»». 


Πηγή: Η "Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου