Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Και τώρα… Μαρκόπουλο!


Αφήνοντας πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό, τα φίνα… κορίτσια του Παναθηναϊκού πρέπει να επικεντρωθούν στο επικείμενο ματς με το Μαρκόπουλο την προσεχή Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV)στο κλειστό του Μετς.

Οι «πράσινες» πρέπει να διαχειριστούν το αρνητικό αποτέλεσμα και με σκληρή δουλειά να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για το 9/9, με πρώτο στόχο τη νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο την Δευτέρα στο κλειστό του Μετς.

Ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την ΕΟΠΕ, το πλήρες πρόγραμμα και οι διαιτητές αγώνων της 2ης αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1 Γυναικών, για τις 4-6 Φεβρουαρίου, το οποίο είναι:
Για τις Θέσεις 1-6: Σάββατο 4/2/2012 στις 6μ.μ. Βριλησσίων – Ολυμπιακός (Τσιμπινός – Δευτερίγος, Παρ. Ακαρέπης), Κυριακή 5/2/2012 στις 4μ.μ.: Ηρακλής Κηφ. – ΑΕΚ (Νικολόπουλος – Μάλφας, Παρ. Τριανταφύλλου) και Δευτέρα 6/2/2012 στις 5μ.μ.: Παναθηναϊκός – Μαρκόπουλου (Μενεσλής – Προκοπίου, Παρ. Πολίτης).
Ενώ για τις Θέσεις 7-12: Σάββατο 4/2/2012 στις 3μ.μ.: Πανελλήνιος – Μακεδόνες (Κατσούλης – Κολτσίδας, Παρ. Μαυρικίδης), στις 7μ.μ.:  Άρτεμις Κορ. - Πανιώνιος (Μαρκάτης – Παπαστάμος, Παρ. Βλασσόπουλος) και Ανατόλια – Ηρακλής (Δελή – Δανιηλίδου, Παρ. Βανδώρος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου