Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τα «παίζουν» όλα για όλα!

Να... ιδρώσουν αλλά να φύγουν με το «διπλό» από την Θεσσαλονίκη επιθυμούν οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού, που την Κυριακή στις 7μ.μ θα αντιμετωπίσουν τον Άρη για τη 14η αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να τα «παίξουν» όλα για όλα, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και το τριφύλλι θέλει να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο ματς με τον Άρη θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα και οι δύο νεοαποκτηθέντες Στέλιος Πιπέργιας και Κάσσανδρος Στίγγας.
Ο Δημήτρης Καζάζης ανέφερε σχετικά με το κρίσιμο ματς: «Αν και είμαστε στα τέλη Γενάρη κι οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη την απαιτούμενη χημεία και προσπαθούμε μέσα από σημαντικά ματς να βρούμε αγωνιστική ταυτότητα. Αυτό δεν είναι καλό, αλλά από την άλλη τα νέα πρόσωπα, θα θέλουν να αποδείξουν ότι καλώς έγιναν αυτές οι κινήσεις. Από κει και πέρα σίγουρα το σερβίς κι η υποδοχή είναι σημαντικά στοιχεία, αλλά νομίζω ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει το μπλοκ».
Παράλληλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού σημείωσε: «Είναι πολύ κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες λόγω της βαθμολογικής μας θέσης. Η ομάδα που θα είναι πιο ήρεμη, συγκεντρωμένη, δεν παρασυρθεί από την κρισιμότητα του αγώνα και θα προσπαθήσει να παίξει καλό βόλεϊ θα είναι αυτή που θα πάρει το ματς κι εύχομαι να είμαστε εμείς γιατί το έχουμε ανάγκη από βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική άποψη» .
*Στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Στάθης Ντονάς, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν επίσης ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χ. Ακριτίδης, ο Αντιπρόεδρος Στ. Ξεκαλάκης και ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τ. Μαλακατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου