Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Κύπελλο:Στις 15 Φεβρουαρίου ο προημιτελικός



Για την επόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. ορίστηκε ο προημιτελικός Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη!

Οι "πράσινες" θέλουν μία εύκολη νίκη, για να μην σπατατλήσουν τις δυνάμεις στο μέσο του Πρωταθλήματος, και παράλληλα να συνεχίσουν την πορεία τους στο Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουν με επιπολαιότητα τα ματς με τον Πανιώνιο στα προημιτελικά, καθώς με τίποτα δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά και μετά στον τελικό του θεσμού, όπως είχε συμβεί πέρσι. Και μάλιστα με τον στόχο του Πρωταθλήματος να έχει δυσκολέψει, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί ο στόχος του Κυπέλλου!
Την Τετάρτη 15/2 στις 6:30μ.μ. θα αναμετρηθούν Μαρκόπουλο - Ανατόλια και την Πέμπτη 16/2 στις 6μ.μ. θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς, με την ΑΕΚ να έχει περάσει bye στα ημιτελικά του θεσμού. Τέλος η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 2μ.μ. στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου