Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κουτσιβίτη «Κανένα πρόβλημα με Μαρκόπουλο»!



Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο ματς της Δευτέρας κόντρα στην ομάδα των Μεσογείων εξέφρασε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» η Ελένη Κουτσιβίτη.
Τα… φίνα κορίτσια του «τριφυλλιού» έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με τον Ολυμπιακό, και προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν, προκειμένου να συνεχίσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα, αρχής γενομένης την Δευτέρα στις 5μ.μ. κόντρα στο Μαρκόπουλο στο κλειστό του Μετς. 

«Αφήνουμε πίσω μας το ματς με τον Ολυμπιακό. Εδώ και μία εβδομάδα κάνουμε πολύ καλές προπονήσεις, θέλοντας να ανεβάσουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Και είμαστε έτοιμες για το ματς με το Μαρκόπουλο την προσεχή Δευτέρα», ανέφερε αρχικά η νεαρή πασαδόρος του Παναθηναϊκού και κατέληξε: «Το Μαρκόπουλο είναι χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα πλέον, αφού έχουν φύγει από την ομάδα και οι δύο ξένες που είχαν στον πρώτο γύρο. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα να πάρουμε ένα «καθαρό» θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε και τον κόσμο μας να έρθει στο Μετς για να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη»!

Το Σάββατο 4/2 ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1 γυναικών, για τις θέσεις 1-6: στις 6μ.μ. τα Βριλήσσια υποδέχονται τον Ολυμπιακό (Τσιμπινός – Δευτερίγος, Παρ. Ακαρέπης), ενώ αύριο στις 4μ.μ. ο Ηρακλής Κηφισιάς αντιμετωπίζει στο Ζηρίνειο την ΑΕΚ (Νικολόπουλος – Μάλφας, Παρ. Τριανταφύλλου). Για τις Θέσεις 7-12 σήμερα  στις 3μ.μ. ο Πανελλήνιος υποδέχεται τους Μακεδόνες (Κατσούλης – Κολτσίδας, Παρ. Μαυρικίδης), στις 7μ.μ. η Άρτεμις αντιμετωπίζει στον Κορυδαλλό τον Πανιώνιο (Μαρκάτης – Παπαστάμος, Παρ. Βλασσόπουλος) και το Ανατόλια υποδέχεται τον Ηρακλή (Δελή – Δανιηλίδου, Παρ. Βανδώρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου