Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«Το ματς κρίθηκε στη 2η περίοδο»!




 Στα αμυντικά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης μετά την ήττα από την Χίο το Σάββατο 12/2 το απόγευμα.

«Ήταν ένα παιχνίδι, με όχι καλές άμυνες σήμερα. Για εμάς το παιχνίδι, κρίθηκε στην 2η περίοδο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 6-3», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε: «Αν δεν παίξεις άμυνα σε αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορείς να κερδίσεις ποτέ. 13 γκολ να δεχτείς, είναι πολλά για ντέρμπι. Κυνηγούσαμε το ματς, όταν βρεθήκαμε πίσω, αλλά μάλλον η Χίος έτρεχε μάλλον, πιο γρήγορα. Δεχτήκαμε γκολ με όλους τους τρόπους σήμερα. Δεν επιτρέπεται σε τέτοιο επίπεδο και αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε. Στο Παναθηναϊκό, προσπαθούμε να πάρουμε την 4η θέση, νομίζω είναι εφικτό. Και θα κριθούνε όλα στα πλέι οφ».       
Ενώ ο Γιάννης Κόχειλας με την σειρά του ανέφερε: «Η Χίος ήταν καλύτερη. Έπαιξε πιο δυνατά, ξέφυγε από το δεύτερο οκτάλεπτο, μετά κυνηγήσαμε, προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ισορροπήσαμε κάποια στιγμή πριν το τέλος, αλλά τα τρία γκολ που πήρε ξέφυγε η Χίος στο δεύτερο οκτάλεπτο δεν μπορέσαμε να τα καλύψουμε. Παρόλο αυτά πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί, ιδιαίτερα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και θα είμαστε στην τετράδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου