Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«Να διεκδικήσουμε το Κύπελλο»!


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, σύμφωνα με την Αναστασία Μικρουδάκη!


Την πρόκρισή της στον τελικό του Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεκδικήσει σήμερα στις 9μ.μ. η ομάδα των Νεανίδων του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό της Παλλήνης. Αν η ομάδα του Βασίλη Βλαχονικολού προκριθεί στον τελικό που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των Ερωτευμένων, θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Μαρκόπουλο – ΖΑΟΝ στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης.

Η νεαρή ακραία του «τριφυλλιού» μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Το final 4 ήταν ο στόχος που είχαμε θέση από την αρχή της χρονιάς και χαιρόμαστε πολύ που τον πετύχαμε. Τώρα ωστόσο κοιτάζουμε το ματς με τον Ηρακλή Κηφισιάς και πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, διότι παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα εξίσου καλά δουλεμένη, όπως εμείς. Αν όμως βγάλουμε τον καλό μας εαυτό στο γήπεδο και παίξουμε βάσει πάνω από το 70% των δυνατοτήτων μας, θα καταφέρουμε να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά το Κύπελλο»!
Τέλος σχετικά με το κατά πόσο έχει βελτιωθεί η απόδοσή της από τότε που συμμετέχει στις προπονήσεις με την γυναικεία ομάδα του συλλόγου, η Αναστασία Μικρουδάκη τόνισε: «Πιστεύω ότι έχω βελτιώσει πάρα πολύ συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι μου από τότε που αγωνίζομαι με την γυναικεία ομάδα και θα προσπαθήσω σε αυτούς τους δύο αγώνες του Final 4 να το αποδείξω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου