Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κουντουδιός: «Έδωσαν και την ψυχή τους»!



Στην προσπάθεια των αθλητών του αναφέρθηκε, μιλώντας στην "Πράσινη" ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, ο οποίος ωστόσο δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι δύο μήνες η ομάδα δεν έχει κολυμβητήριο να προπονηθεί!


«Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους. Αλλά μας κόστισε το γεγονός ότι τους τελευταίους δύο μήνες δεν έχουμε πισίνα», τόνισε ο νεαρός τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι ικανοποιημένος. Το ξέραμε από την αρχή ότι αν το σκορ ξεφύγει δεν θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη κόντρα σε αυτήν την ομάδα. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στην άμυνα, εκεί κρίθηκαν όλα. Οι αποβολές με τρεις ποινές των Κομάντινα και Κοκκινάκη, σε συνάρτηση με την απουσία του Φαναριώτογλου, σίγουρα ήταν πολύ σημαντικές απώλειες».

Τέλος αναφορικά με τον στόχο της 4άδας ο Φάνης Κουντουδιός κατέληξε: «Δεν κάναμε καλό πρώτο γύρο, θα δυσκολευθούμε να μπούμε στην τετράδα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πανιώνιο στην έδρα μας και να περιμένουμε και άλλα αποτελέσματα. Θεωρώ πάντως ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να βγούμε στην 4άδα και ελπίζω να ξαναβρούμε τη Χίο, να ξαναπαίξουμε στο Ιωνικό, στην ωραία ατμόσφαιρα που υπήρχε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου