Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Φουλάρουν για το Κύπελλο!



 Να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο Κύπελλο σκοπεύουν άπαντες στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που την Πέμπτη 16/2 στις 6μ.μ. αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στα προημιτελικά του θεσμού (Νικολόπουλος – Τσίτσικας, Παρ. Πολίτης).


Τα… φίνα κορίτσια ξέρουν πολύ καλά πως πλέον η κατάκτηση του Πρωταθλήματος δεν βρίσκεται στα χέρια τους, μετά την νέα ήττα από την ΑΕΚ, έτσι η διεκδίκηση του Κυπέλλου είναι ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει για να μην ολοκληρώσουν με… άδεια χέρια την σεζόν. 
Οι «πράσινες» πρέπει να συνέλθουν σήμερα κιόλας, γιατί βρίσκονται ακόμη μέσα στον στόχο του Κυπέλλου και δεν πρέπει να πρέπει σε καμία περίπτωση να «πληρώσουν» την κακή τους ψυχολογία με έναν πρόωρο αποκλεισμό.
 Η ομάδα πρέπει γρήγορα να βρει τα πατήματά της και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις όποιες δυνατότητες των παικτριών της. Απουσίες δεν υπάρχουν, πέραν της γνωστής με την Ελένη Ιχτιάρη, που αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Μάρτιο.

«Να κυνηγήσουμε το Κύπελλο»!

Να ξεπεράσουν την ήττα από την ΑΕΚ, και αν επικεντρωθούν στο ματς με τον Πανιώνιο συνέστησε μέσω της εφημερίδας η «Πράσινη» ο Σπύρος Χουντουμάδης. 
«Είμαστε έτοιμοι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχουμε συζητήσει για την ήττα με την ΑΕΚ και όλοι καταλάβαμε ότι η ευθύνη δεν πέφτει μόνο σε ένα δύο άτομα, αλλά σε όλη την ομάδα και το προπονητικό τιμ. Από εκεί και έπειτα το χειρότερο από όλα για εμάς τώρα είναι να μιζεριάσουμε. Πρέπει να βρούμε δυνάμεις να κυνηγήσουμε τον θεσμό του Κυπέλλου. Αρχής γενομένης με το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο»!
Ο Έλληνας τεχνικός κατέληξε: «Όλα τα ματς έχουν την βαρύτητά τους, νομίζω ότι αν ξεπεράσουμε το σοκ του προηγούμενου αγώνα με την ΑΕΚ, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε, και φυσικά αν παίξουμε όπως πρέπει, δεν θα συναντήσουμε κανένα πρόβλημα με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, έστω και αν ο τίτλος δεν εξαρτάται από εμάς».

Στις 5μ.μ. το άλλο ματς της προημιτελικής φάσης

Μία ώρα νωρίτερα από το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, δηλαδή στις 5μ.μ. θα διεξαχθεί ο άλλος προημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή Κηφισιάς (Μουλά Ε. – Προκοπίου, Παρ. Πέρρος). Οι «κυανόλευκες» έχουν δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζουν στον Ρέντη τον Ολυμπιακό, και δεν θα έχουν το αβαντάζ της έδρας τους για να διεκδικήσουν τη νίκη-πρόκριση. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει περάσει bye στα ημιτελικά του θεσμού. Ενώ στην επόμενη φάση πέρασε και το Ανατόλια που την Τετάρτη κέρδισε το Μαρκόπουλο 3-1 (25-12, 25-19, 19-25, 25-23) στα Μεσόγεια.
 

ΠΗΓΗ: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου