Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Χαιρέτησε και ο Στοΐκοβιτς, λύση με Ντονά!


  
Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού είναι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό της στην Α2, οι αποχωρήσεις παικτών δεν έχουν σταματημό, με τον Μίλος Στοΐκοβιτς να είναι το τελευταίο κρούσμα!


Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΕΑΠ στην Πάτρα, ο Μίλος Στοΐκοβιτς ενημέρωσε τον προπονητή του, Δημήτρη Καζάζη για την πρόθεσή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο από αυτά που δήλωσε στην εφημερίδα η «Πράσινη» την Τρίτη ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως δεν τον έλαβε σοβαρά υπόψιν του. Έτσι την Τρίτη το πρωί ο Σέρβος ακραίος έφυγε όχι μόνο από το «τριφύλλι» αλλά και από την χώρα!
Περιθώρια για να του αλλάξει κάποιος την γνώμη δεν υπάρχουν και λαμβάνοντας υπόψιν τους λάθους χειρισμούς της διοίκησης του ΤΑΑ στην υπόθεση του Στάθη Ντονά, η ομάδα θα αναγκαστεί να παραταχθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα χωρίς καν να συμπληρώνει 10άδα!
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ εξήγησε: «Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε αφού κι η ομάδα ήταν σχετικά εντάξει απέναντι του. Μας αιφνιδίασε και ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την ΕΑΠ δεν είναι κι ό,τι το καλύτερο. Το πιο εύκολο θα ήταν να φεύγαμε όλοι. Όσοι έχουμε μείνει θα το παλέψουμε μέχρι τέλους κι αυτοί που φεύγουν ας τους κρίνουν οι υπόλοιποι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου