Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ξέσπασαν στον Πανιώνιο!



Αντιβιοτικό για την ήττα από την ΑΕΚ ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό που την Πέμπτη επικράτησε 3-0 (25-15, 25-12, 25-21) του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη.


Οι «πράσινες» θέλοντας να ξεπεράσουν την άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα της Δευτέρας από την ΑΕΚ, «ξέσπασαν» πάνω στον Πανιώνιο, που μπόρεσε να αντισταθεί μόνο στο τρίτο σετ, όπου ο Σπύρος Χουντουμάδης είχε δώσει χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές αθλήτριές του.
Τα δύο πρώτα σετ ήταν… μονόπρακτο για τον Παναθηναϊκό, αφού με την Μυλωνά να «σκουπίζει» την πίσω ζώνη, την Φερέιρα, που πίεσε αρκετά από τη θέση του σερβίς, και στην συνέχεια την Κουτσιβίτη να «μοιράζει» σωστά και τις Γιουράνι, Χατζηνικολάου, Κωνσταντίνου και Καρπουζά να τελειώνουν τις μπάλες, το «τριφύλλι» απειλήθηκε μόνο από τα δικά του λάθη. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής με τις «κυανέρυθρες» να θέλουν αλλά να μην μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τις Πρωταθλήτριες Ελλάδας, και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 (25-15 και 25-12).
Η έκβαση του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του «τριφυλλιού», Σπύρο Χουντουμάδη στο τρίτο σετ να δώσει χρόνο συμμετοχής, στις Μαλουσάρη, Χριστοδούλου, Κουτσιβίτη, που φυσικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως και στις νεανίδες που προπονούνται στην πρώτη ομάδα, Γεωργίου και Τσατσούρη, που έδειξαν καλά στοιχεία.
Τότε τα κορίτσια του Θανέλλα προσπάθησαν να μειώσουν και μέχρι το 20-20 πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι Γιουράνι, Χατζηνικολάου και Φερέιρα πάτησαν… γκάζι και σφράγισαν τη νίκη με 3-0 κάνοντας το 25-21, και πανηγύρισαν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Πανιώνιος (Θανέλλας): Κωνσταντίνου, Σίμιτς, Σιλχάνοβα, Αναγνωστοπούλου, Σαμπάνη, Καρακίτσου, Πάππα (λ), Κόνιαρη, Δελατόλα, Καλαφατάκη.
Παναθηναϊκός (Χουντουμάδης): Χατζηνικολάου 14 (2 άσοι, 2 μπλοκ), Καρπουζά 9 (1μπλοκ), Κωνσταντίνου 7 (15% υποδ, 1 άσος), Νιέβα 3 (2 άσοι, 35% υποδοχή, 1 μπλοκ), Γιουράνι 8 (2 μπλοκ), Φερέιρα 6 (3 άσοι, 1 μπλοκ), Μυλωνά (73% υποδ., 55% άριστες) / Μαλουσάρη 1, Χριστοδούλου 4 (1 μπλοκ), Κουτσιβίτη, Γεωργίου, Τσατσούρη.

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου