Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Κωνσταντίνου: «Μπορούμε την ανατροπή»!



Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει το «διπλό» επί της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια την Δευτέρα το απόγευμα, εξέφρασε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου


Μπορεί το φαβορί του Πρωταθλήματος να είναι η ΑΕΚ, ωστόσο κανείς δεν δικαιούται να υποτιμάει τον Παναθηναϊκό!

Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας αύριο Δευτέρα 13/2, στις 5μ.μ. θα διεκδικήσουν τη νίκη επί της Ένωσης (Μουλά Λ. – Μουλά Ε.) στο ντέρμπι που θα κρίνει κατά μεγάλο μέρος τον τίτλο. Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, εκφράζοντας την αισιοδοξία της ότι μπορεί το «τριφύλλι» να κερδίσει!
«Κάθε ομάδα που αγωνίζεται θέλει τη νίκη», ανέφερε αρχικά η Κύπρια ακραία του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμες να παλέψουμε για τη νίκη και θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε το «διπλό», αρκεί να μπούμε συγκεντρωμένες στο γήπεδο και να παίξουμε έτσι όλο τον αγώνα μέχρι το τέλος».
«Κλείνοντας» η Μανωλίνα Κωνσταντίνου σχετικά με το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς, εξήγησε: «Αυτό το ματς είναι ένα τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πολλές φορές πως μπορεί και ξέρει να κάνει την ανατροπή. Εύχομαι να το πετύχουμε και αύριο»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου