Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Μυλωνά: «Αποφασισμένες για τη νίκη»!




Στην σπουδαιότητα του Κυπέλλου, στάθηκε η Ξανθή Μυλωνά στο "Captains blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη", ενώ δεσμεύτηκε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθούν στον τελικό του θεσμού, από όπου απείχαν πέρσι. 


 Η Λαρισαία λίμπερο του Παναθηναϊκού, από το ματς της Πέμπτης με τον Πανιώνιο κρατάει την συμμετοχή όλων των αθλητριών, και στην διάθεση που έδειξαν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.
«Περάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ελλάδας, αφού νικήσαμε τον Πανιώνιο. Αυτό θέλαμε και το πετύχαμε. Θέλαμε να παίξουμε καλά και όσο γίνεται να προσπεράσουμε την ήττα από την ΑΕΚ για το Πρωτάθλημα. Ευτυχώς δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα και πήραμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, παίζοντας ανά διαστήματα αρκετά καλό βόλεϊ.
Δυστυχώς όμως σε κάποια σημεία κάναμε τα γνωστά μας λάθη. Στο τρίτο σετ επιτρέψαμε στον Πανιώνιο να μπει στο παιχνίδι, από δικά μας λάθη, ωστόσο στο τέλος παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένες, μειώσαμε τα λάθη και πήραμε το σετ και το παιχνίδι.
Το θετικό είναι ότι μπήκαν στο ματς όλες οι κοπέλες και βοήθησαν πάρα πολύ και όσο έπρεπε εκεί που χρειαζόταν η ομάδα. Όλες δείχνουν διάθεση και όρεξη να παίξουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής θα χρειαστούν όλα τα κορίτσια.
Σήμερα θα μάθουμε τον αντίπαλό μας στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι εξίσου καλές, ακόμη και το Ανατόλια.
Θέλουμε και σκοπεύουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου. Είναι ο μοναδικός στόχος που περνάει καθαρά από το χέρι μας, καθώς για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος πρέπει να ελπίζουμε σε… γκέλες των αντιπάλων. Γι’ αυτό το λόγο στον ημιτελικό θα παρουσιαστούμε σοβαρές, συγκεντρωμένες  και αποφασισμένες  για τη νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου»!

Της Ξανθής Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου