Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

«Έπνιξαν» το ΝΟΠ



 Με σκόρερ τους Γιώργο Αφρουδάκη, Γιώργο Τσόκα και Νίκο Στελλάτο που πέτυχαν από 3 τέρματα, ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τη νίκη με 14-5 επί των Πατρινών


Τι και αν το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ήταν «παγωμένο» αφού εξαιτίας της τιμωρίας, δεν είχε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να το ζεστάνουν με τις φωνές τους, οι «πράσινοι» έκαναν το καθήκον τους και πήραν εύκολα τη νίκη με 14-5 επί του ΝΟΠ στην 14η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν οι πολίστες του «τριφυλλιού», και έκαμψαν εύκολα την αντίσταση της ομάδας της Πάτρας, ξεπερνώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ήττα από την Χίο, τρεις εβδομάδες πριν το ντέρμπι με την Βουλιαγμένη.
 Ενώ έμειναν σε απόσταση… αναπνοής από τον 4ο Πανιώνιο, στην «μάχη» για την είσοδό τους στην 4άδα.
 Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τους Στελάτο, Γιάννη Κόχειλα, Κομάντινα, Νικήτα Κόχειλα, Γιώργο Αφρουδάκη και Ζάχο Αφρουδάκη, με τους «πράσινους» να παίρνουν από το πρώτο οκτάλεπτο προβάδισμα στο σκορ με 4-2. Ωστόσο με γκολ των Γιώργο Αφρουδάκη, Μίμη Αληχανίδη και Γιώργου Τσόκα η διαφορά αυξήθηκε, με το σκορ να γίνεται 8-3 στην ανάπαυλα του αγώνα.
Η έκβαση του αγώνα έδωσε στον προπονητή, Φάνη Κουντουδιό την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής τόσο στον Νίκο Τούμπουρο, ο οποίος σκόραρε, όσο και σε δύο αθλητές από την ομάδα Νέων του «τριφυλλιού», τον πορτιέρο Νικήτα Παρασκευόπουλο και τον Νίκο Γερακούδη, που επίσης βρήκε δίχτυα, εκτελώντας πέναλτι στο τρίτο οκτάλεπτο. Ενώ πέναλτι έχασε ο αρχηγός, Γιώργος Τσόκας στο τέταρτο 8λεπτο, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Η διαφορά δεν μειώθηκε με τους «πράσινους» να συνεχίζουν να σκοράρουν, και το ματς να εξελίσσεται σε μια δυνατή προπόνηση με τους Πατρινούς να μην έχουν δυνάμεις να ακολουθήσουν τους γηπεδούχους, που πήραν τη νίκη με 14-5.  
Η εμφάνιση του «τριφυλλιού» ήταν πολύ καλή με τους νεαρούς αθλητές να είναι ετοιμοπόλεμοι και τους… παλιούς να παίρνουν ανάσες, ενώ στα θετικά σημειώνεται και το γεγονός ότι οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού έχασαν μόλις μία επίθεση με παίκτη παραπάνω, κάτι που ταλαιπωρούσε αρκετά τον Έλληνα τεχνικό στα προηγούμενα ματς.





Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 2-1, 4-1

Παναθηναϊκός: Γ. Αφρουδάκης 3, Τσόκας 3, Στελλάτος 3, Γ. Κόχειλας, Κοκκινάκης, Αληχανίδης, Γερακούδης, Τούμπουρος
ΝΟ Πατρών: Τοράκης 2, Κανελόπουλος, Αποσκίτης, Φιλίποβιτς

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου