Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Προσπάθησαν, αλλά ηττήθηκαν από την Χίο


 Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Χίου και Παναθηναϊκού, δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» να αποδράσουν με βαθμούς από το νησί της… μαστίχας, αφού οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 13-10



Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο 12/2 δεν μπόρεσε να κερδίσει το πρώτο του ντέρμπι για την φετινή σεζόν, αφού η Χίος αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «πράσινους» που ηττήθηκαν με 13-10 στην 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, στο Ιωνικό κολυμβητήριο.

Οι «νησιώτες» από την αρχή έδειξαν πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν στο «τριφύλλι» να διεκδικήσει τη νίκη, προηγήθηκαν με 3-1, ωστόσο με τέρματα των Κοκκινάκη και Νικήτα Κόχειλα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ήρθε η ισοφάριση με 3-1 στην λήξη της α’ περιόδου. Στο β’ οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» τις μηχανές και έτσι στο ημίχρονο βρέθηκαν να προηγούνται  με τρία γκολ 9-6, έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντόσκα, που συνολικά πέτυχε 4 τέσσερα τέρματα στην αναμέτρηση.
Στη συνέχεια οι «πράσινοι», που είχαν και τον κόσμο στο πλευρό τους, προσπάθησαν πολύ να «κλείσουν» την ψαλίδα, με τους  Κομάντινα, Στελλάτο και Γιώργο Αφρουδάκη να βρίσκουν δίχτυα, όμως η ομάδα του Βαγγέλη Ρούπακα έβρισκε διαδρόμους προς την εστία του Ρέππα με το σκορ να διαμορφώνεται 12-8.
Στο τέταρτο 8λεπτο ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν χωρίς τους δύο βασικούς του αμυντικούς, Κοκκινάκη και Κομάντινα, αφού αμφότεροι είχαν δεχτεί από 3 αποβολές! Ο Μιράλης διεύρυνε ακόμη περισσότερο την διαφορά, με το τελικό σκορ να γίνεται 13-10 υπέρ των «νησιωτών».
Μετά τη νίκη αυτή ο ΝΟΧ παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, ως η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα σε ένα ακόμη ντέρμπι τη φετινή σεζόν, αλλά παρέμεινε στο κυνήγι της τετράδας του πρωταθλήματος που οδηγεί στα playoffs.

Τα 8λεπτα: 3-3, 6-3, 3-2, 1-2.
Χίος (Βαγγέλης Ρούπακας): Φουντούλης 2, Μιράλης 2, Ντόσκας 4, Βλοντάκης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Κατσουλάκης 1.
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Κομάντινα 2, Κοκκινάκης 1, Κόχειλας Ν. 2, Αλιχανίδης 1, Τσόκας 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Στελλάτος 1.
Διαιτητές: Μπιράκης, Μπουδραμής.


Πηγή: Εφημερίδα "H Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου