Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Σπουδαία νίκη επί του ΔΑΣΑΛ οι Κορασίδες!




Μια πολύ σημαντική νίκη επί της ομάδας των Άνω Λιοσίων, πέτυχαν το Σάββατο το βράδυ οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού, καθώς επικράτησαν 46-40 του ΔΑΣΑΛ.

Το «τριφύλλι» έχοντας σε πολύ καλή μέρα τις Χριστινάκη, Βελούδη και Κατσιμάρδου έπαιξε ανά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και ικανοποίησε όσους οπαδούς βρέθηκαν στο κλειστό, για να ενισχύσουν την προσπάθειά τους.
Οι «πράσινες» πλέον επικεντρώνουν την προσοχή τους στο ματς με τον Αθηναϊκό στο Βύρωνα το ερχόμενο Σάββατο, όπου αν πάρουν το «διπλό» θα έχουν εξασφαλίσει την είσοδο τους στα πλέι οφ.


Η Χρύσα Κατσιμάρδου, μιλώντας στο paowbc.gr, εξήγησε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στην ομαδικότητα. Τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι η απόδοσή μας ήταν ικανοποιητική. Η νίκη είναι πολύ σημαντική για την πρόκρισή μας στην τετράδα. Εφόσον στο Βύρωνα αγωνιστούμε όπως σήμερα και ίσως και λίγο καλύτερα θα τους κερδίσουμε με μεγάλη άνεση. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα».
 Ενώ η Ανθή Βελούδη πρόσθεσε: «Είχαμε ενέργεια. Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι και πιστεύω ότι δεν υστερήσαμε ούτε στην επίθεση. Η σημερινή νίκη βοηθάει πολύ ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Τώρα ακολουθούν επιπλέον σημαντικά παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε, αρχής γενομένη με αυτό κόντρα στον Αθηναϊκό. Η ομάδα ασφαλώς έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι αν αγωνιστούμε όπως σήμερα και στη συνέχεια θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Τα δεκάλεπτα: 9-8, 19-21, 32-31, 46-40

Παναθηναϊκός (Τριάντος): Βελούδη Ανθή 15(1), Βελούδη Κατερίνα 2, Χριστινάκη 19, Μάνου 3(1), Κατσιμάρδου 7, Περιστέρη, Κασδαγλή
ΔΑΣΑΛ (Γιαννουλάκης, Τσίκληρας): Τσέρου Ζ. 4, Σκαμαντζούρα 2, Μερντενάι 3, Κρινά, Φάρου, Αλεξίου 3, Πετρίκα 6, Μαρίνη 13, Μουδατσάκη 8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου