Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

"Η φανέλα είναι βαριά"!



«Το κεφάλι ψηλά», αυτό συνέστησε η Ξανθή Μυλωνά μέσω του "Captains blog" στην εφημερίδα "Η Πράσινη"



«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι το φαβορί για τον τίτλο. Το απέδειξε για μία ακόμη φορά μέσα στο γήπεδο. Εμείς ενώ είχαμε προετοιμαστεί σωστά όλη την εβδομάδα φαίνεται πως δε μας βγήκανε πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε πολλά λάθη για άλλη μία φορά και ενώ παίρναμε μια διαφορά ή ήμασταν κοντά στο σκορ με την ΑΕΚ, τα πολλά λάθη που κάναμε σε συνδυασμό ότι δεν υπήρχε κάποια αθλήτρια να τελειώνει τις μπάλες στις κρίσιμες στιγμές, οδήγησαν στο να χαθούν και τα τρία σετ.
Τώρα πλέον το Πρωτάθλημα δεν είναι στο χέρι μας. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ πήρε ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Βρεθήκαμε στην τρίτη θέση πίσω και από τον Ολυμπιακό. Και πλέον πρέπει να περιμένουμε «γκέλες» των άλλων ομάδων για να ελπίζουμε, και δεν βασιζόμαστε πια στις δικές μας δυνάμεις.
Πρέπει όλες να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να καταλάβουμε σε ποια ομάδα παίζουμε. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τις ήττες και κυρίως για τις άσχημες εμφανίσεις.
Το κεφάλι ψηλά! 
Συνεχίζουμε δεν πρέπει σε καμία να μας πάρει από κάτω, αν και ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να μην χαθεί ο στόχος του Κυπέλλου, που μας έχει απομείνει. Παίζουμε ένα παιχνίδι την Πέμπτη με τον Πανιώνιο στην έδρα του, σίγουρα η ήττα από την ΑΕΚ δεν ξεχνιέται αλλά πρέπει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να παίξουμε καλά για να προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου».

Της Ξανθής Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου