Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τριάντος: «Στόχος μας το Πανελλήνιο»!


 
Πλώρη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έχουν βάλει οι κορασίδες του Παναθηναϊκού!


Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Νίκος Τριάντος εξήγησε: «'Ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Δείξαμε χαρακτήρα. Αντέξαμε, παρουσιαστήκαμε με ψυχή και καρδιά. Σε αυτό άλλωστε κρίνονται τα ντέρμπι και λιγότερο στην ποιότητα των παικτριών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες που κατέθεσαν ψυχή». 
Ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε: «Έχουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Πάμε να κερδίσουμε εκεί μέσα, κάτι το οποίο θεωρώ ότι θα το επιτύχουμε εφόσον προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ο στόχος της ομάδας είναι να πάει στο Πανελλήνιο. Πιστεύω ότι με καλή διάθεση και τις υψηλές φιλοδοξίες που έχουν οι παίκτριες στο τέλος θα τα καταφέρουμε»!

Τέλος η Έλενα Μάνου μιλώντας στο paowbc.gr κατέληξε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν εύστοχες σε καθοριστικά σημεία του αγώνα και ανεβάσαμε την απόδοσή μας προς το τέλος. Έτσι κατορθώσαμε να φτάσουμε στη νίκη κόντρα στο ΔΑΣΑΛ, που είναι μια μεγάλη ομάδα. Τώρα ο αρχικός μας στόχος είναι να φτάσουμε στο Final 4. Εννοείται ότι στοχεύουμε στην πρώτη θέση, ώστε να πάμε στο Πανελλήνιο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου