Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Χριστοδούλου: «Νίκη σε κάθε παιχνίδι»




Η Έλενα Χριστοδούλου αμέσως μετά την αναμέτρηση στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη».


Η νεαρή ακραία του "τριφυλλιού" αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο: «Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να φύγουμε από το κλειστό της Νέας Σμύρνης, παίρνοντας μια καθαρή νίκη, χωρίς όμως να έχουμε πετύχει μια πολύ καλή εμφάνιση, παρά μόνο σε κάποια διαστήματα, όπου παίξαμε καλό βόλεϊ. Ίσως κάποιες φορές μας παρέσυρε και ο Πανιώνιος, ωστόσο μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε και πήραμε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού».
Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς χρησιμοποιήθηκαν όλες οι παίκτριες και προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα, ώστε να επιτευχθεί η νίκη. Έχουμε ακόμη δουλειά, για να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μας, ούτως ώστε να πετύχουμε νίκες και στα επόμενα παιχνίδια».
Τέλος αναφορικά με το ποιον αντίπαλο θέλει να τύχει στον ημιτελικό του Κυπέλλου η Έλενα Χριστοδούλου κατέληξε: «Όποιος και να είναι ο αντίπαλός μας, εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιάσουμε ένα κάλο πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στον τελικό του θεσμού. Από εκεί και πέρα θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και στο Πρωτάθλημα για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου