Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ήττα για Χουντουμάδη...



Την «μάχη» των πάγκων στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ αδιαμφισβήτητα την κέρδισε ο Αποστόλης Οικονόμου, αφού η ομάδα του εμφανίστηκε «διαβασμένη» και έτσι πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό του Σπύρου Χουντουμάδη.


«Ευχαριστώ όλες τις κοπέλες, γιατί υπό συνθήκες πίεσης και έντονης κούρασης, αφού μέσα σε 16 μέρες έπαιξαν πέντε αγώνες, κατάφεραν και νίκησαν τον βασικό μας αντίπαλο για τον τίτλο», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχουν μυστικά για τη νίκη αυτή, απλά πιέσαμε στην υποδοχή τις Νιέβα και Κωνσταντίνου και κλείσαμε με διπλό και τριπλό μπλοκ τα επιθετικά ατού του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο σετ ενώ χάναμε 18-20, μίλησε η ψυχή πιστεύω και κάναμε την ανατροπή».
Καταλήγοντας ο Αποστόλης Οικονόμου τόνισε με νόημα: «Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα... πάρτι τίτλου, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο Ολυμπιακός που κάνει καλά ματς τελευταία και είναι φορμαρισμένος. Τα κορίτσια δικαιούνται και θα πάρουν ένα διήμερο ρεπό για να ξεκουραστούν και από Πέμπτη θα προετοιμαστούμε για τη δύσκολη συνέχεια».

«Σε 2 ματς δεν πήραμε ούτε σετ»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης από την πλευρά του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν καταφέραμε να κάνουμε καλό παιχνίδι με εξαίρεση το δεύτερο σετ. Αυτό που με στενοχώρησε είναι ότι σε δυο παιχνίδια παίξαμε έξι σετ με την ΑΕΚ και δεν πήραμε κάτι.
Το Πρωτάθλημα είναι τώρα ποια στα χέρια της ΑΕΚ. Έχει φύγει από τα δικά μας χέρια. Θα προσπαθήσουμε βέβαια να ανασυνταχθούμε. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Και φυσικά δεν ξεχνάμε το Κύπελλο, όπου βρισκόμαστε ακόμη εντός στόχου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου