Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ!



Οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας την Δευτέρα στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV) θα διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας στην 3η αγωνιστική της β’ φάσης της Α1 Γυναικών (Μουλά Λ. – Μουλά Ε.).


Τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού είναι μαθημένα στα δύσκολα. Όλες οι "πράσινες" είναι αποφασισμένες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να «αποδράσουν» με το διπλό από την καυτή έδρα της Ένωσης. Όλες θέλουν να φέρουν τα πάνω κάτω στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος, να μειώσουν την διαφορά στον έναν ή δύο βαθμούς από την ΑΕΚ και να διεκδικήσουν στην έδρα τους τον τίτλο!
Ο προπονητής, Σπύρος Χουντουμάδης, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Κάναμε μια καλή προπονητική προετοιμασία όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι είναι καθοριστικό το ποια ομάδα θα καταφέρει να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο σέρβις και υποδοχή. Αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη»!
Εν συνεχεία ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι να μην επηρεαστούμε από την καυτή έδρα που θα συναντήσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι ο αγώνας βαθμολογικά είναι πολύ κρίσιμος, αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».
Ο Σπύρος Χουντουμάδης τέλος ευχήθηκε να μην γίνουν επεισόδια: «Μακάρι να γίνει ένα παιχνίδι που να διαφημίσει το άθλημα. Ένα ματς αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων και να κυλήσουν τα πράγματα ομαλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου»!



Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου