Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση!



Το προσεχές Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για το Κύπελλο Ξιφασκίας στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Παναθηναϊκό να ρίχνει στην «μάχη» 7 αθλητές!

Το τμήμα ξιφασκίας του «τριφυλλιού» θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές επιδόσεις παίρνοντας σημαντικές διακρίσεις, με την Άννα Μπουρδάκου να έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους προ- Ολυμπιακού Αγώνες.
Στο ξίφος ασκήσεως Ανδρών θα συμμετέχουν οι Γιάννης Θωμόπουλος, Νικόλαος Σύριος, Χαράλαμπος Νταρζάνος, ενώ στο ξίφος ασκήσεως Γυναικών θα συμμετέχουν οι: Λυσιμάχου, Μπαρλαούρα, Φραγκίδη και Άννα Μπουρδάκου.
Στους αγώνες έχει κληθεί να παρακολουθήσει και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, με την ευχή ότι ο σύλλογος θα καταφέρει να στείλει αθλητή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Σύριος κάλεσε και τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει το παρών στους σημαντικούς αυτούς αγώνες, λέγοντας: «Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού και της Ξιφασκίας επιθυμούν το Σάββατο μπορούν να έρθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο να παρακολουθήσουν τους αγώνες».

Η βαθμολογική κατάταξη των αθλητών του Παναθηναϊκού είναι η ακόλουθη:

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΑΝΔΡΩΝ
28/68 ΝΤΑΡΖΑΝΟΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ
31/68 ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
66/68 ΣΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
01/33 ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΑΝΝΑ
06/33 ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
13/33 ΜΠΑΡΛΑΟΥΡΑ ΝΕΦΕΛΗ

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
18/55 ΜΠΑΡΛΑΟΥΡΑ ΝΕΦΕΛΗ

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ
52/134 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
3/115 ΚΟΥΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
9/115 ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
11/115 ΑΓΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
25/115 ΛΙΑΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΣΠΑΘΗ ΑΝΔΡΩΝ
13/27 ΛΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΣΠΑΘΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
26/47 ΜΑΤΖΙΑΡ ΜΑΤΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου