Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμες για την 4άδα!



Να εδραιωθούν στην 4άδα του Πρωταθλήματος επιθυμούν οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού που μετά τη νίκη τους επί του Αστέρα Εξαρχείων έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένες.


 Οι «πράσινες» το Σάββατο στις 3μ.μ. –αντί για τις 4μ.μ., που ήταν αρχικά προγραμματισμένο- θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας με στόχο φυσικά τη νίκη, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Για τη νίκη στα Εξάρχεια μίλησε η Νταϊάνα Ντέλβα στο paowbc: «Το κλειδί για τη νίκη ήταν η πολύ καλή και σκληρή άμυνα που παίξαμε στα ατού των αντιπάλων στην τέταρτη περίοδο. Σίγουρα τα πήγα πολύ καλά, αλλά σε αυτό με βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό και οι συμπαίκτριές μου. Ήταν μία ομαδική νίκη».
Ενώ για τη συνέχεια η Αμερικανίδα σέντερ υπογράμμισε: «Από εδώ και πέρα θα πρέπει να προπονηθούμε σκληρά και να κοιτάξουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και ανάλογα θα δούμε μέχρι που θα έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο τέλος».
Καταλήγοντας η Δήμητρα Χαβαλέ πρόσθεσε: «Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Αυτό μας βοηθάει και μας δίνει ώθηση για την τετράδα που είναι ένας από τους στόχους μας, ο οποίος κατά τη γνώμη μου είναι ένας σημαντικός και εφικτός στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου