Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κατάλληλο για… ανηλίκους!




Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων πρέπει να δείξει τον δρόμο στους... μικρούς που, σύμφωνα με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, θέλουν να τιμήσουν το τριφύλλι και να κρατήσουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία!


Το καράβι για την Α2 φαίνεται μετά την ήττα από την ΕΑΠ, φαίνεται πως ήδη… σάλπαρε με επιβάτη τον Παναθηναϊκό, ή μήπως όχι;
Την ίδια ώρα που όλοι μιλάνε για τον υποβιβασμό του «τριφυλλιού», υπάρχουν κάποιοι που ακόμη πιστεύουν στην ομάδα, στις δυνατότητες των άπειρων παικτών και στην «δίψα» τους για διάκριση. Ας μην προδικάζουμε ακόμη τα πράγματα, γιατί οι εναπομείναντες «πράσινοι» δίνουν καθημερινά την δική τους «μάχη» με τους εαυτούς τους για να μπορέσουν να σηκώσουν το τεράστιο βάρος που έχει… πέσει πάνω τους. Ιδρώνουν την φανέλα σε κάθε προπόνηση, και εννοείται πως είναι οι τελευταίοι που πρέπει να κατηγορηθούν αν δεν τα καταφέρουν και εντέλει η ομάδα υποβιβαστεί στην Α2.
Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο κλειστό της Λεωφόρου, είναι σκληρή και η πίεση που νιώθουν παιδιά, που είναι ακόμη ανήλικα, όπως ο Πρωτοψάλτης, Δαρίδης και Στίγγας, είναι δυσβάσταχτη. Βλέποντας όμως τον αρχηγό, Σωτήρη Πανταλέοντα να συνεχίζει να προσπαθεί και να «ματώνει», παίρνουν και εκείνοι δύναμη και παράδειγμα, για το τι πρέπει να κάνουν. Το ταλέντο σίγουρα υπάρχει αρκεί να μπορέσουν να το βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο «Σώτος» θα μας δείξει τον δρόμο και θα μείνουμε στην κατηγορία»!

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι αγωνίζονται, αλλά και διοικούν την ανδρική ομάδα βόλεϊ που φλερτάρει με την Α2. Το προπονητικό τιμ υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη και τις συμβουλές της ζωντανής ιστορίας του «τριφυλλιού», Ρούλη Αγραππιδάκη, πρέπει να δείξει τον δρόμο στους μικρούς αλλά και στους δύο ξένους Κόλεφ και Γκορμπάτκοφ για να μπορέσουν να σώσουν την… παρτίδα έστω την τελευταία στιγμή.
Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Δυστυχώς την Τετάρτη στην Πάτρα δεν κάναμε αυτό που έπρεπε στα κρίσιμα σημεία. Δεν είχαμε την συγκέντρωση που απαιτούσαν οι συγκεκριμένες φάσεις και δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό, που χρειαζόμασταν και ηττηθήκαμε από την ΕΑΠ. Παρόλα αυτά προχωράμε μπροστά και κοιτάζουμε τι μπορούμε να κυνηγήσουμε στο ματς με την Κηφισιά».
Σχετικά με το αν πιστεύει ακόμη ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στην κατηγορία ο νεαρός ακραίος με έκδηλο τον ενθουσιασμό του τόνισε με νόημα: «Δεν το πιστεύω απλά, είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία»!
Και πρόσθεσε: «Θα κυνηγήσουμε όσους βαθμούς μπορούμε στα ματς που απομένουν και όσες νίκες μπορούμε και θα κερδίσουμε την Πάτρα στα πλέι άουτ. Μετά το 2ο σετ στο ματς με την Πάτρα δείξαμε ότι πρέπει να περιμένουν μεγάλη αλλαγή στην παρουσία μας στον αγωνιστικό χώρο. Θα είμαστε πιο μαχητικοί και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια καλύτερη εικόνα με τη νέα 6άδα. Μπορεί αυτή η ομάδα να βασίζεται σε τρεις ανηλίκους, αλλά πιστεύω ότι εμείς θα τα καταφέρουμε, με τον Πανταλέοντα αρχηγό»!


Της Δήμητρας Πολυχρονοπούλου
Πηγή: Η Πράσινη 

1 σχόλιο: