Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Καζάζης: «Με κόσμο για το παιχνίδι της χρονιάς»!



Για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΕΑΠ, μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη» ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης


«Δίψα» για τη νίκη στο ματς με την ΕΑΠ, έχουν άπαντες στην ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού, που την Τρίτη αναχωρούν για την Πάτρα, όπου την Τετάρτη στις 5:30μ.μ. θα κληθούν να την νικήσουν για να την ξεπεράσουν βαθμολογικά, παίρνοντας μια «ανάσα» για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.
 Ο Δημήτρης Καζάζης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μέχρι σήμερα. Ξέρουμε όλοι τι παιχνίδι είναι το αυριανό. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς και θα διεκδικήσουν τη νίκη. Αλλά και εμείς ξέρουμε ότι είναι το παιχνίδι όλης της χρονιάς. Θα δώσουμε όλες τις μας δυνάμεις και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια «καθαρή» νίκη. Σίγουρα θα είναι πολύ αγχωτικό παιχνίδι και αυτός που έχει μεγαλύτερη θέληση θα τα καταφέρει».
Τέλος ο Έλληνας τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναγκαιότητα να έρθει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο γήπεδο: «Θα θέλαμε να είναι κοντά μας αύριο στην Πάτρα οι οπαδοί μας και ευχόμαστε να τους ευχαριστήσουμε για να τους έχουμε και στην Αθήνα στο πλευρό μας στην προσπάθεια που κάνουμε για την σωτηρία της ομάδας»!

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Τετάρτη 15/2
17.30, ΕΑΠ (Novasports), ΕΑ Πατρών - Παναθηναϊκός, Βαρθαλίτης, Μυλωνάκης, Κομισάριος: Γεωργόπουλος
19.00, Ρέντη, Ολυμπιακός - Άρης, Μουλά, Ονόπας, Κομισάριος: Ιορδάνιδης
19.00, Ζηρίνειο, ΑΟ Κηφισιάς - ΓΣ Λαμία, Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας, Κομισάριος: Βασιλειάδης
19.00, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - Ηρακλής, Θεμελής, Δεληκωστίδης, Κομισάριος: Κάλλης
20.00, Αλεξανδρούπολης (Novasports), Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Φοίνικας Σύρου, Γεωργιάδης, Μπαντιανίδης, Κομισάριος: Λαδάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου